Szacuny
0
Napisanych postów
62
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
385
Witajcie, mam nietypowe pytanie związane z kreatyną alkaliczną Megabol'a.
Zobaczcie co się dzieje kiedy rozpuszczę zawartość 4 kapsułek w szklance, w której znajduje się 100% sok z jeżyn.
Przed rozpuszczeniem:
i po rozpuszczeniu:
pytanie do chemików, znawców, specjalistów - co jest odpowiedzialne za zmianę zabarwienia (pomijam, że w smaku kreatyna alkaliczna to trucizna na szczury)..
Tylko ci którzy rozumieją swoje ciało potrafią z pomocą innych często sztucznych środków wywołać procesy dające jeszcze lepszy efekt uprawiania sportów siłowych. Dawkuj z głową.
Szacuny
0
Napisanych postów
62
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
385
Kogo lub gdzie szukać ?
Tylko ci którzy rozumieją swoje ciało potrafią z pomocą innych często sztucznych środków wywołać procesy dające jeszcze lepszy efekt uprawiania sportów siłowych. Dawkuj z głową.
Szacuny
0
Napisanych postów
62
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
385
Z wodą produkt Megabol'a nie zmienia koloru, rozpuściłem dzisiaj Mono Universal'a z tym samym sokiem - kolor pozostał taki sam (nie zmieniony), coś jest w alkalicznej krecie.
Zmieniony przez - Exceliban w dniu 2013-05-02 21:48:39
Zmieniony przez - Exceliban w dniu 2013-05-02 21:49:54
Szacuny
2
Napisanych postów
313
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4353
Alkaliczna tym właśnie różni się od mono, że ma dodatki. Ktoś wrzucał skład wg zgłoszenia patentowego kre-alkalyn i był tam nie tylko węglan, ale też np. aromat.
Szacuny
0
Napisanych postów
62
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
385
To ciekawe, zrobiłem próby wątrobowe, podniesione enzymy wskazują na jakąś patologie.
Dodam może, że około miesiąca temu robiłem badania i wszystko było w normie.
Odkładam produkt Megabol'a - zrobię test na wirusowe zapalenie (na wszelki wypadek) i za 2 tygodnie powtórzę enzymy.
Możliwe żeby była tak toksyczna ?
Leków żadnych nie biorę, alkoholu zero, nie palę - to ciekawe..
Zmieniony przez - Exceliban w dniu 2013-05-07 19:49:45
Szacuny
0
Napisanych postów
62
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
385
Całkiem możliwe.