Mam pytania co do MStack'a . Mam 20 lat i zastanawiam sie czy ten suplement bedzie dla mnie odpowiedni. Bo wiem ze niektore srodki powodujace wzrost testosteronu sa nie odpowiednie jak na ten wiek. I jezeli jest odpowiedni to ktory wybrac MStack czy MStack2. Cell : MASA. Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ile juz cwiczysz?
mstack - jest nieoplacalny...
zaleznie od stazu - pomysl nad mono (np. hi-tec, generalnie jaka kupisz taka bedzie dobra), albo nad stackami (tutaj jest wiele mozliwosci
mstack - jest nieoplacalny...
zaleznie od stazu - pomysl nad mono (np. hi-tec, generalnie jaka kupisz taka bedzie dobra), albo nad stackami (tutaj jest wiele mozliwosci
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
...
Napisał(a)
Cwicze juz ponad 3 lata i wlasnie skonczylem cykl na crewolution i chce sprobowac czegos innego niz kreatyna. Bralem juz kilka razy mono i dwa razy staki ( Cp i Cv ). A czemu jest nie oplacaly ? ze wzgledu na cene czy zawartosc . bo jesl chodzi o cene to sie nie martwie. Jak mozesz to polec mi jeszcze jakas alternatywe do kreatyny byc moze jakies prohormony albo cos innego. Dzieki
...
Napisał(a)
nieoplacalny - gdyz za dosyc duza cene otrzymujemy tylko wieksze dawki witamin i mineralow, troche aminokwasow, blokerow dht...
do tego calosc starcza na 3 tygodnie
jezeli nie chcesz sie bawic juz w mono - sprobuj stackow bardziej zaawaansowanych
jak mono - mmozesz sprobowac createston - zobacz dzial suple i promocja, tam bodajze sa relacje z cyklu na tym...
jak stacki - pomysl o XP, Kre-Alkalyn, Storm'ie, SwoleN....opcji jest mnostwo...
do tego calosc starcza na 3 tygodnie
jezeli nie chcesz sie bawic juz w mono - sprobuj stackow bardziej zaawaansowanych
jak mono - mmozesz sprobowac createston - zobacz dzial suple i promocja, tam bodajze sa relacje z cyklu na tym...
jak stacki - pomysl o XP, Kre-Alkalyn, Storm'ie, SwoleN....opcji jest mnostwo...
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!