...
Napisał(a)
Brał ktoś jakie opinie jakie dawki ile czasu. Nie jest to chyba to samo co kilka lat temu przynajmniej po składzie tak sądzę ale nie znam sie 

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ja lecialem dalej suste i nic to nie dalo...ogolnie po m1t ciezko cos utrzymac i wnioskuje to z opini wielu znajomych ktorzy brali ten ph...
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
To klon m1-4add z cela. Jego magia polega na tym, że strasznie ciągnie wodę(aromatyzuje) i powoduje wzrost masy ciała. Typowy środek na bardzo szybką masę, a niską jakość. Dawkowanie 30mg max dziennie. Cela wiem, że nawet do 120mg dawkowali.
Zmieniony przez - PakerZbreslau w dniu 2013-07-23 18:11:03
Zmieniony przez - PakerZbreslau w dniu 2013-07-23 18:11:03
"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
...
Napisał(a)
Nie bierz tego badziewia z dragona chyba najgorszy produkt w ich asortymencie .
...
Napisał(a)
właśnie przeczytałem sporo opinii na zagranicznych forach i nie znalazłem ani na jednym z nich złych wypowiedzi na temat tego środka
Napisz coś więcej czemu twierdzisz ze najgorszy w ich asortymencie
Napisz coś więcej czemu twierdzisz ze najgorszy w ich asortymencie
...
Napisał(a)
Po pierwsze zdaję mi się się słabszy od m-drola jest bardziej toksyczny i małe przyrosty . Raz zrobiłem cykl na tym i żałuje szkoda kasy . Po pierwsze dieta w 100% zapięta na ostatni guzik profilaktyka też (osłonki na wątrobę) . I tak h**owe samopoczucie , zyskałem tylko 2 kg i to takiej średniej jakości masa nic nie spadło po tym . I mimo osłonek nap*****lała mnie wątroba... Szczerze nie polecam tego produktu , ale każdy organizm jest inny więc jak bardzo chcesz możesz spróbować .
...
Napisał(a)
Jak będziesz miał baze z teścia to możesz spróbować może będziesz z tego zadowolony .
...
Napisał(a)
jak na razie na około 20 wypowiedzi na innych forach jak i po rozmowie prywatnej z pewnym użytkownikiem jest 99% do 1% może po prostu miałeś wyj**kę albo twój organizm jakoś to inaczej tolerował no nie wiem na razie jestes jedyny
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!