WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Love (Peace and Extasy ;) )

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6218

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
MarcelQ Instruktor SFD
Ekspert
Szacuny 420 Napisanych postów 20242 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 171137
Sam sie prawie popłakałem jak to czytałem

" I pamietaj szacunek to wszystko "

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 1454 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 24120
ze wzruszenia czy ze smiechu
...
Napisał(a)
MarcelQ Instruktor SFD
Ekspert
Szacuny 420 Napisanych postów 20242 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 171137
Mam miękkie serduszko
Najbardziej ujął mnie ten kawałek:

"19:31:42 <my love>
a wiesz co jest najgorsze
19:31:49 <__DawiD__>
no wlasnie co
19:32:31 <my love>
że chyba Cię Kocham "

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 3230 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 53403
koncowka miazdzy ona Cie chyba naprawde kocha

Marcel a z ta Twoja siatkareczka?

Bóg, Honor, SFD

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 1454 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 24120
Marcelq niewiem czy na cyklu na testosteronie tez bys mial takie miekkei serduszko i takie podejscie do sprawy mimo wszystko pozdro
...
Napisał(a)
MarcelQ Instruktor SFD
Ekspert
HK,jezeli już to z koszykarką kuwa , na razie lipa......
Lazar, łeee tam... głupoty pindolisz pozdrołłłł

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 22 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 793
Nie martw sie ty przynajmniej miałeś jakąś d*** ,jakby nie było :) a są tacy co nie mieli tylko sie skonczyło na paru spotkaniach ,max 3 :)a co wiecej są tez tacy których dziś oblali w WORD-dzie :)

"Lepiej być panem w piekle niż sługą w niebie"

...
Napisał(a)
Znawca
hah spoko

na początku postu wspomniałem ze jak juz jest jakis zgrzyt w związku to predzej czy pozniej znow sie to powtorzy... no i... stalo sie
jestem SAM
ale nieprzejmuje sie tym bo zima sie zbliża trza ciezko na silowni tyrać a nie tam jakies mentalne ******lki
...
Napisał(a)
MarcelQ Instruktor SFD
Ekspert
Na razie też jestem sam i troche mi smutno z tego powodu , ale odpuszczam sobie na ten rok, nie mam kasy na prezent pod choinke, ani na wypady.. musze jeszcze kupic telefon i zrobic cykl a to wiadomo wszystko kosztuje na panne nie mam chwilowo czasu ani pieniedzy

Będzie dobrze

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 22 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 793
No ja też myslałem ze odpuszczam na ten rok, tyle tylko ze sobie fajną panne upatrzyłem,ale jest mały problem bo upatrzyłem ją sobie w kościele :) i nie bardzo wiem jak sie do tego zabrać zeby se zle o mnie nie pomyslała czy cos

"Lepiej być panem w piekle niż sługą w niebie"

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

KTO NA PREZYDENTA?

Następny temat

TdP:Lang zaprasza Sosenkę za rok.skandal?

electro
Polecane artykuły