Szacuny
0
Napisanych postów
263
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
7121
Witam , jak ktoś był by zainteresowany , to ja mam 3x2zł jeździec piastowski, 2zl woj łódzkie , 2zł woj podkarpackie , 2zl -65 rocznica powstania w getcie,i 500 rocznica wydania statutu laskiego-monety są w eleganckim stanie.
Szacuny
8
Napisanych postów
5581
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
23151
OK to jedziemy. Dodam ze monety sa w idealnym stanie.
Jak kto sie zainteresuje to wstawie foty jak bedziecie chcieli.
Oto jakie mam monety:Wojewodstwa: wojewodstwo podkarpackie, woj.podlaskie, woj.lubuskie, woj.warminsko-mazurskie.Postacie:Gen.broni Władysław Andres, Stanisław Leszczyński,Stanisław Wyspiański, 500-lecie urodzin Mikołaja Reja,Gen.broni Stanisław Maczek,Aleksander Czekanowski,Jan Matejko,Jan Łaski-reformator kościoła,Tadeusz Makowski,Jacek Malczewski Miasta:Nysa,Sandomierz,Chełmno,Kościół w Haczowie,Giezno,Bochnia,Kołobrzeg,Elbląg,Chełm. Rózne: 60 rocznica Powstania Warszawskiego,60 rocznica zakonczenia II wojny swiatowej, 15-sto lecie senatu III RP,Wstapienie Polski do Unii Europejskiej, Śmigus dyngus,Dożynki,Expo aichi 2005,Wielka orkiestra swiatecznej pomocy(z dziorka), Igrzyska olimpijskie Ateny 2004, Świstak marmota marmota,Morświn pchocoena phocoena, Dzieje złotego (1zł) Dzieje złotego (2zł) Dzieje złotego (bez nominału)
Chyba wszystkie.Podawajcie propozycje :) Wszystkie moneta sa na sprzedarz
Nie mogę ci pomóc,jestem koniem.
--==GAINER TEAM==--