Zawsze po goleniu wychodzą mi po paru/parunastu godzinach małe białe krostki.Pojawiają się one na szyji i w okolicy (pod) brodą. Używam żelu gilleta do golenia. A po stosuje jakiś krem co od ciotki dostałem. Czy ktoś zna sposób na pozbycie się tego świństwa??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wyszukiwarka! a moderatorom proponuje podwiesic jakis post z tymi krostami po goleniu 

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
ja moge napisac co ja robie zeby mi na nogach nie wyskakiwaly:) o ile to sie przyda,.! np ja nie gole nog az tak czaseto raz na jakis czas daje im odetchnac(latem tego nie przestrzgeam oczywiscie) nie gole ich np przez 3-5 dni i wtedy jak ogole nie ma krost ! jesli ty nie mozesz tego samego zrobic ! radze jakis piling twarzy! to nie wstyd:) a pomoc moze:) takze to wsszytko co moglam zaoferowac z mojej strony:) moze akurat pomoze
pozdrowinia
pozdrowinia

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Przyłuszczyca (parapsoriasis).
Następny temat