Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
no chodzi mi po prostu o to co to jest dokładnie jabłczan kreatyny i mono(o ile tak to sie pisze). Jakie to zastosowanie i co jest lepsze.
PS. Żeby nie zakładać nowego postu to spytam tutaj. Ponoć Meta i Oma jest jednym z lepszych jak na swoją cene anabolików, też chciałbym spytać co to jes i w ogóle. ( Bardziej zależy mi na wytłumaczeniu słowa Oma bo meta to ogólnie wiem jak to działa ale nie moge nigdzie znaleśc co to znaczy oma) A od wczoraj wydaje mi sie że przeczytałem chyba ze 80artów to chyba duzo ale dalej nie moge znaleść odpowedzi na niekóre pytania
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ok dzienki ale mógłóbyś mi bardziej wytłómaczyć działenie mety i omy (głónie omy) bo to akórat już wiedziałem tylko nie wiem do czego wogóle to słórzy ile to stoi jaki cykl trzeba robić co na odblokowanie no chyba że nic nie trzeba?
Szacuny
44
Napisanych postów
3983
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
25216
ok dzienki ale mógłóbyś mi bardziej wytłómaczyć działenie mety i omy (głónie omy) bo to akórat już wiedziałem tylko nie wiem do czego wogóle to słórzy ile to stoi jaki cykl trzeba robić co na odblokowanie no chyba że nic nie trzeba?
jak czytam takie ******lenie to mi sie zaraz psuje chumor uzyskany dzięki wysokiemu dawkowaniu tussi
wyluzuj wreszcie
11 maja pytasz co to meta i oma a już 13 cwaniakujesz w dopingu wklejając opisy metki z książki czecha.