Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
559
Witam, mam 16 lat i chcialbym sobie przebic uszy, lecz mam jeden problem;/...tato sie nie zgadza?Truje mu juz od dobrych 3 miechow i nadal nic?Macie moze jakis sposob na to??...
Wielkie Dzieki, pozdrawiam
Szacuny
33
Napisanych postów
933
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3035
Huricane osobiście nie mam kolczyków, z tym że niektórym faktycznie pasują, innym n iestety nie, ale zdanie Twojego taty to jedno i pewno puki Cie karmi i ubiera lepiej się z nim liczyć, pomysl jak zareguja na to rowieśnicy, żebyś potem nie musiał docinków i głupich tekstów wysłuchiwać.
Zmieniony przez - keval w dniu 2010-01-18 19:06:58
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
559
No niby masz racjeAle mieszkam za granica i po pierwsze, wiekszosc moich kumpli ma kolczyki i fajnie to wygladaa po drugie wiekszosc ciuchow i butow kupuje sobie samNo ale co do karmienia to tez masz racje:p
Szacuny
33
Napisanych postów
933
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3035
Moim zdaniem i tak jesteś dobrym synem, bo grzecznie pytasz i liczysz się ze zdaniem taty i może tedy droga... delikatnie "wytknij" mu to, ze szanujesz jego zdanie i pytasz, bo równie dobrze mógłbyś pewnego dnia wrócić z niespodzianką dla taty (co osobiście odradzam). Możesz też iść na jakieś ustępstwa, np. nosisz go tylko w weekendy, albo we wakacje. Na rodziców jest jedna rada...nic na siłę, przekorą nic nie zdziałasz.
Powodzenia w każdym razie!
Szacuny
68
Napisanych postów
4311
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16683
Możesz też iść na jakieś ustępstwa, np. nosisz go tylko w weekendy, albo we wakacje to nie przejdzie, bo dziurki musza sie wygoic i w tym czasie nie wolno sciagac bizuterii