WITAM WSZYSTKICH JA Z PYTANIE KTO SIE WYBIERA DO WSO W TYM ROKU I JAK SIE PRZYGOTOWUJECIE!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja wybieram sie tam za rok, mysle ze dobrym posunieciem byloby zastosowanie troche zmienionego treningu navy seal, ale ja mam jeszcze 2 lata wiec zdaze sie napewno pozadnie przygtowac, jedynym wyzwaniem to jest dla mnie matura z matmy :D
...
Napisał(a)
no majca jest nie ciekawa!:/
Ja włąsnie jestem w przygotowaniu planu treningowego pod kątem Wso!
w sumie to juz lekko trenuje ale planem zaczne od nowego tygodnia!
Ja włąsnie jestem w przygotowaniu planu treningowego pod kątem Wso!
w sumie to juz lekko trenuje ale planem zaczne od nowego tygodnia!
...
Napisał(a)
tez sie wybieram w tym roku:) ,u mnie z koleji sprawnosciowy spoko pojdzie:P matma tez daje rade i anglik spoko:) ale dla mnie problemem jest zdanie matury z polskiego ...
...
Napisał(a)
ja juz jestem po maturce zdawałem w zeszłym roku!sprawnosc tez nie jest zle ale chce zrobic wszystki na maxa!mam pytanie kto był na egzaminach czy angielski zdaje sie u nich czy przeliczaja maturke!
...
Napisał(a)
Nie byłem ale z tego co wiem angielski zdaje sie u nich. Wszystko jest napisane na ich stronie, jest też przykładowy test z anglika.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
a bedziesz zdawał w tym roku do wso!!
...
Napisał(a)
Myśle troche o tym ale nie wiem co z tego wyjdzie.
Jeśli juz to na studium bo w tym roku kończe studia.
Aha jeśli chcesz znaleźć troche informacji o WSO to mozesz sprobować zaglądnąć czasem na jakiś czat i popytać ludzi moze akurat bedą.
Ja rozmawialem z kilkoma osobami z WSO na czacie onetu na Krakowie.
Jeśli juz to na studium bo w tym roku kończe studia.
Aha jeśli chcesz znaleźć troche informacji o WSO to mozesz sprobować zaglądnąć czasem na jakiś czat i popytać ludzi moze akurat bedą.
Ja rozmawialem z kilkoma osobami z WSO na czacie onetu na Krakowie.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!