To było w takiej mieścinie na śląsku: Bieruń (niedaleko mojej wiochy Tychy)
Mistrzostwa były niestety w semi kontakt. Piszę niestety bo to niezła ciulanka.
Startowali polacy i kilku z innych krajów. Min. chyba niemiec trenujący Tekwondo. Właśnie ten koleś doprowadzał mnie do szału. Stał bokiem ręce jak to TKD opuszczone i noga uniesiona. Dupa wypięta do widowni. Wiadomo to był gówniany semi kontakt więc kto próbował obejść nogę to się nadziewał i punkcik. Porażka. Ludzie lepsi technicznie odpadali.
Czy wszyscy tekwondocy tak walczą? Jakby to był full to by go tam skasowali.
Był ktoś na tych zawodach jeszcze bo nie siedziałem do końca i nie znam wyników. Chodzi mi o tych z BigBudo.
Mistrzostwa były niestety w semi kontakt. Piszę niestety bo to niezła ciulanka.
Startowali polacy i kilku z innych krajów. Min. chyba niemiec trenujący Tekwondo. Właśnie ten koleś doprowadzał mnie do szału. Stał bokiem ręce jak to TKD opuszczone i noga uniesiona. Dupa wypięta do widowni. Wiadomo to był gówniany semi kontakt więc kto próbował obejść nogę to się nadziewał i punkcik. Porażka. Ludzie lepsi technicznie odpadali.
Czy wszyscy tekwondocy tak walczą? Jakby to był full to by go tam skasowali.
Był ktoś na tych zawodach jeszcze bo nie siedziałem do końca i nie znam wyników. Chodzi mi o tych z BigBudo.
Remigius.pl - IT, e-commerce, e-marketing | Tysfera.pl - Wspieramy biznes w Tychach! | Centrum-evolution.pl - centrum treningowo-dietetyczne we Wrocławiu | Serwispomp.eu - dystrybutor narzędzi Graco & Festool | Sklep.asteco.pl - sklep internetowy lidera systemów natryskowych