Mam do sprzedania pałkę teleskopową, popularnie zwaną batonem :)
Co mogę o niej napisać od siebie? Bardzo mało używana. Podczas składania jej o podłogę zostawiała 0,5 cm dziury w parkicie. Zacząłem ją składać o parapet... obłupała co nieco parapet. To chyab wystarczająco świadczy o tym jak twarda i wytrzymała jest. Sprzedaję tylko dlatego, że mam pilny wyjazd do Anglii, inaczej wogóle bym jej nie sprzedawał (hajs mi potrzebny a pozatym batona i tak nie zabiore ze soba bo by mnie na lotnisku zatrzymali jako ze z narzedziem niebezpiecznym)
Podstawowe dane techniczne:
solidna z grubej hartowanej stali
sztywna - nie jakaś gumowa lipa za 30 zł, cała ze stali
ma zabezpieczenie przed samoczynnym otwieraniem się
rękojeść ma nakładkę gumową dzięki czemu nei wyślizgnie się z ręki
złożona 21 cm
rozłożona 53 cm!!!!
gratis dorzucam pokrowiec który można przymocować do paska
pałka jest naprawdę solidna, w sklepach z bronią widywałem niehartowane badziewia wielkości 16/40 cm których ceny zaczynały się od 140 zł. Więc jest to jedyna okazja, żeby kupić tak tanio.
Satysfakcja gwarantowana albo zwrot pieniędzy!
Więcej o mozliwościach łamiania kości (jak uzywac i jaka ma sile) za pomocą tego batonika mozna znalezc na sfd i forach dotyczacych sztuk walki (linki moge dac na priv). Jakby ktos mial watpliwosci co do legalnosci tej zabawki to moge dac linki do artykulow prawnych.
“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski