SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ginekomastia

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 801

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10970 Napisanych postów 50337 Wiek 28 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam od kilku dni boli mnie prawy sutek więc poszedłem na badania by sprawdzić estro wyniki są następujące .

Leci test enan 500 mg tygodniowo


1. WIEK:
2. WAGA:
3. WZROST:
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:
6. DIETA:2800kcl
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:2
8. TRENING:6
9. CEL CYKLU: rekomoozycja
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:dovry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:








Zmieniony przez - Tokus123 w dniu 2021-05-14 09:52:35
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Wyjątkowo przepyszny zestaw!

Zgarnij 3X NUTLOVE 500 w MEGA niskiej cenie!

KUP TERAZ
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 20 Wiek 29 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 739
Lepiej sie przemeczyc te kilkanascie tygodni
W jego wypadku maks 2-3miesiace i bedzie w pelni odblokowana i unormowany.
A gino już teraz zalatwiaj sobie zabieg jak chcesz to wyciac bo nawet prywatnie trzeba pozelac
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 19831 Napisanych postów 69171 Wiek 39 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 568147
Rozumiem, że dopiero cykl zaczęty..? Moim zdaniem powinieneś zrobić spokojne redu i dopiero odbijać kg, ale bez saa. 1-2 lata.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10970 Napisanych postów 50337 Wiek 28 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57816
Ogólnie 4 miesiące ale bez diety teraz zaczełam liczyć i chciałem zrobić rekomoozycje bo zależy mi na utrzymaniu wagi bo trenuje sporty walki a odkąd zamknęli siłownię nie chodziłem na nie .... Więc sylwetka się popsuła
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10970 Napisanych postów 50337 Wiek 28 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57816
Bardziej zastanawiam się co zrobić aktualnie z bólem oby dwóch sutków
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10970 Napisanych postów 50337 Wiek 28 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57816
Teraz zauważyłem jak naciskam sutka leci z niego coś ... Pomoże ktoś ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10970 Napisanych postów 50337 Wiek 28 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57816
Mógłby ktoś coś doradzić ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10970 Napisanych postów 50337 Wiek 28 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57816
Jest tu ktoś ? Bo nie pojęcia co robić..?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 73 Napisanych postów 1084 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 49870
Tokus123
Jest tu ktoś ? Bo nie pojęcia co robić..?


Powinieneś posiadać podstawową wiedzę w tym temacie zaczynając bombe. Zbij estrogen i prolaktyne, na estro jakiś IA na prolke cabaser/dostinex. Niby prolka przy górnej granicy, ale ja bym zbijał w takiej sytuacji oba hormony, w takich sytuacjach trzeba atakować jak naszybciej bo później czeka Cię skalpel, chociaż i tak uważam że najlepszym rozwiązaniem jest wycięcie gino i masz spokój na całe życie bez żadnych zmartwień na kolejnych cyklach. Ja chwilę zwlekałem z czasem i nic mi już tego nie cofnęło, wyciąłem i moim zdaniem najlepsza decyzja :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10970 Napisanych postów 50337 Wiek 28 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57816
Wiem pierwsze co było wrzuciłem 1/4 tabletki Letrozol i cabaser
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10970 Napisanych postów 50337 Wiek 28 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57816
Aminotransferaza asparaginowa AST Aminotransferaza asparaginowa AST 31,1 U/L[3-50]~;Aminotransferaza alaninowa ALT Aminotransferaza alaninowa ALT 31,3 U/L[3-50]~;Odczyn Biernackiego (OB) Odczyn Biernackiego (OB) 12 mm/h[2-10]H;TSH TSH 1,48 uIU/ml[0,38-5,33]~;FT3 FT3 3,56 pg/mL[2,5-4,3]~;FT4 FT4 1,01 ng/dL[0,65-1,48]~;Estradiol (E2) Estradiol 21,3 pg/mL[0-31,5]~;Progesteron Progesteron 0,99 ng/mL[0,14-2,06]~;Prolaktyna Prolaktyna 9,71 ng/mL[2,64-13,13]~;Testosteron Testosteron 13,35 ng/mL[1,75-7,81]H;

Byłem zrobić badania wyniki są takie ból jest dalej ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10970 Napisanych postów 50337 Wiek 28 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57816
Zapisałem się do endo.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Black weekend