A zapomnial bym - narazie mam dosyc krotkie wlosy - sa proste (to nie przeszkadza?). Pozdr
...
Napisał(a)
Jak nie bedziesz ich katowal za bardzo mechanicznie to nie powinny, lysienie to sprawa cebulek a nie zewnetrzego srodowiska czyli wlasnie komsetykow, najlepiej kup sobie taki zle Dermena, jest w aptekach to Ci jeszcze bedzie wzmacnial wlosy. A ten fryz to tak mysle ze wosy na jakies 5-8 cm i po umyciu centralka w gore( zel+ grzebien) i poprawiasz rekami.
Grappling
...
Napisał(a)
i cale szczescie ze wilebny zostal zdegradowany bo to mi zycie uratowalo
Bo ja mojego meza lubie ale czemu od razu rezygnowac z innych

...
Napisał(a)
Ta fryzurke widze ze masz ze strony wella...tam pisze na co ja ukladac
Ale daj zel tylko ze nie mocny bo bede zbyt sztywne...np.efekt mokrych wlosow itp...pozatym mozesz dac loreal remix z serii fx studio i pozniej lakierem...potestuj....

Ale daj zel tylko ze nie mocny bo bede zbyt sztywne...np.efekt mokrych wlosow itp...pozatym mozesz dac loreal remix z serii fx studio i pozniej lakierem...potestuj....

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
http://www.wella.pl/consumer/consumer_products/shockwaves/matrix/index.jsp? tu sa fajne fryzurki .. irokez fajny :] ...zrobie se taki chyba ...
! albowiem tęga jest twa morda ! :D Borussia Dortmund Fan's !!!! Forever !!
...
Napisał(a)
Ten irokez robiony jest u nich zelem stalowy....mam ten zel jakos 16zl kosztuje jak kazdy produkt z serii shock wave...ale zel nie dosc ze sie mocno klei w lapkach to zawsze mi na czole troche zostanie i zmywam to recznikiem mokrym po ukladaniu...a ten zel zasycha tak ze ciezko zmyc jak klej 

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
hehe wiem wiem tesh go mam ... hehe teraz wyprubuje gume z tej serii
! albowiem tęga jest twa morda ! :D Borussia Dortmund Fan's !!!! Forever !!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
masci a utwardzanie piszczeli
Następny temat