Życie zaczyna sie po 40-stce w pier*****m bicepsie
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Cos ostatnio lekki wysyp tych iranów
ampy wygladaja niezle, pudełko takie pierwszy raz na oczy widze. Poczekajmy na opinie osob stosujacych.

" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
marcel a co szczegolnego widzisz w tym pudelku ? bo dla mnie jak kazde inne - moze slepy jestem albo nie widze szczegolow..
Zmieniony przez - bq83 w dniu 2012-03-05 21:24:52

Zmieniony przez - bq83 w dniu 2012-03-05 21:24:52
...
Napisał(a)
Byłem wczoraj u kumpla ma identycznego enana bije 9 tydzień jest zadowolony mówi że zaczęło go klepać od 5 tygodnia.
...
Napisał(a)
Po pudelkach, na stronie producenta nie ma takicg, i po nadrukach na ampach, jednym slowem po wszystkim.
...
Napisał(a)
W oryginale w tym koleczku na ampie jest "Only Deep I.M.", u Ciebie "Only I.M".
...
Napisał(a)
nie koniecznie, bo na innych tematach wyczytałem ze iran co każdy wypust to ma inne flakony i pudełka...
Życie zaczyna sie po 40-stce w pier*****m bicepsie
...
Napisał(a)
Ja mam Sustanex z Razaka we flakoniku 10ml i tam jest kod który wpisuje sie na stronie producenta by potwierdzic autentyczność. kod możesz wprowadzić tylko raz. Też go masz? Oprócz tego jest UV check ale to już chyba podrabiają...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!