SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Dziennik Mysi

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 18488

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 265 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1676
Dzisiaj nie było treningu, bo pomagałam w organizacji zawodów dla dzieciaków (biegi na orientację) - za to pozowałam do zdjęć - 2h w rożnych dziwnych pozach z napiętymi wszystkimi mięśniami, więc powiedzmy że trening został zaliczony ;)
Byłam też na pomiarach i w ciągu ostatnich 3. tygodni mięśni nie przybyło, ale tłuszczyku coś tam ubyło, dostałam instrukcję by 2 dni treningów siłowych zamienić na 60 min aerobów, na samą myśl robi mi się słabo, ale jak mus to mus :) czyli pon, wt, śr i pt siłowo, plus 20 min aerobów na koniec, a czw i sob 60 min aerobów... ech... a już jutro jest sobota buuu ;(
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 2406 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 80948
ADHD to mit osoba ,która to wymyśliła na łożu śmierci sama przyznała ,że to bujda
...
Napisał(a)
Początkujący
może, może, też mi się coś tego typu obiło niedawno o ucho, niemniej skłaniałabym się w kierunku osobowości maniakalno-depresyjnej w fazie maniakalnej, co właściwie nikogo poza mną nie bawi :P dostałam nowe tableteczki spowalniające pracę neuronów w mózgu, ale jakoś nie czuję się ani odrobinkę wolniejsza czy spokojniejsza, chyba jakieś buble mi dają ;)
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 2406 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 80948
Nie wiem jak to w przypadku doroslych ale najlepszym rozwiazaniem jest udanie sie do specjalisty na terapie na pewno pomoze wiecej niz magiczne pigulki
...
Napisał(a)
Początkujący
no właśnie poszłam do specjalisty, który dał mi nawet skierowanie na jakieś testy do psychologa, ale dopiero 28 kwietnia termin, tzn. wcześniej byłam u innej pani psycholog, chciała żebym odwiedziła ją jeszcze 3 razy, więc poszłam po nowe skierowanie bo któraś z nas by tych wizyt nie przeżyła, nowa pani jest bardzo nieirytująca, więc może uda się nam jakoś współpracować :)
...
Napisał(a)
Początkujący
jedzonka:
dziś rano nie zdążyłam zjeść śniadania, bo układałam puzzle (taaa, cała ja ;)) a później byłam na zawodach, gdzie jak się okazało nie było nic do jedzenia, poza batonikami, których nie cierpię, jednak by nie umrzeć z głodu wciągnęłam jednego, następnie około 12.00 była wielka buła z sałatą, szynką, pomidorkiem i ogórkiem kiszonym, później leciutko się zirytowałam więc straciłam apetyt na kilka godzin (stres tak na mnie działa) i dopiero ok. 18.00 wciągnęłam 2 porcje spagetti bolońskiego, o 21.30 wyżłopałam 2 szklanki mleka, zaraz na noc białeczko i do spania :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 674 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 13392
Ty masz 31 lat?
...
Napisał(a)
Początkujący
tak, a czemu pytasz?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 674 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 13392
Bo na tym zdjęciu z pierwszej strony wyglądasz na 17-20
...
Napisał(a)
Początkujący
hehe wiem że wyglądam jak gówniarz ;) tamta fotka była zrobiona 5 dni temu, w niedzielę może uda mi się zrobić porządniejsze focie to wrzucę :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Plan treningowy do oceny (redkucja/masa)

Następny temat

Wasze sugestie

electro
Polecane artykuły