...
Napisał(a)
Witam. Prosiłbym aby ktoś napisał lub przekierował do innych tematów gdzie mogę znaleźć rozpiskę kuracji decą i prolo. Miałem bić samą dece lecz naczytałem się trochę o tzw. deca dick i dlatego dodatkowo testosteron którego nie chce też wziąć za dużo i stąd też pytanie czy można testosteron dołożyć powiedzmy po 4 tygodniach stosowania deki tak żeby po ostatnim strzale deki jeszcze pociagnąć testosteronem czy całą kurację bić dece i testosteron (czego wolał bym uniknąć gdyż nie chce bić dużo strzałów testosteronu) Proszę o sumienne odpowiedzi, a nie nabijanie się bo nie chce sobie zrobić krzywdy i mam nadzieje że macie to na uwadze :)
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Deca Durabolin + Testosteron Prolongatum
- Deca-Durabolin + Testosteron prolongatum jakie odblokowanie ??
- Deca Durabolin+Testosteron Prolongatum jaki cykl??
- 2 cykl testosteron prolongatum plus meta jak to ma wyglądać
- Deca + testosteron prolongatum + Mastabol
- testosteron prolongatum + deca durabolin - cykl do oceny
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Jeszcze jedno pytanie. Czy przy kuracji stosować jakiś lek osłonowy na wątrobę np. essentiale forte, czy wystarczy ze po kuracji wezmę hepatil ?
...
Napisał(a)
Trzeba całą kuracje z teściem a nawet trochę dłużej niż dece daj ankiete działu najpierw
Zmieniony przez - ja111111 w dniu 2011-02-27 23:15:12
Zmieniony przez - ja111111 w dniu 2011-02-27 23:15:12
...
Napisał(a)
testo od poczatku i 2 tyg dluzej niz deca w proporcjach tygodniowych: deca 1 : testo 2.
czyli 2 razy wiecej testa niz deci w ciagu tyg.
do tego clom i hcg.
jezeli chcesz wiecej to wklej ankiete dzialu.
czyli 2 razy wiecej testa niz deci w ciagu tyg.
do tego clom i hcg.
jezeli chcesz wiecej to wklej ankiete dzialu.
...
Napisał(a)
Płeć Mężczyzna
Wiek 23lata
Waga 80kg
Wzrost 182
Obwód klatki 105
Obwód ramienia 38
Obwód talii 83
Obwód uda 56
Obwód łydki 25
Staż na siłowni 6 lat z licznymi przerwami
Ilość spożywanego białka brak obecnie diety
Ilość spożywanych węglowodanów brak obecnie diety
Ilość spożywanych tłuszczów brak obecnie diety
Opis przebytych cykli sterydowych Jeden(meta)
Trening Klata+triceps, plecy, basen, biceps, barki, przerwa.
Cel cyklu sucha masa (masa i rzeźba)
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu 4 lata
Poziom BF%
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) tendencja do chudnięcia
Stan zdrowia alergik(pierze, kurz, roztocza)
Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia duży porost włosów
PPM podstawowa przemiana materii
Wyciskanie leżąc (MAX) 120
Martwy ciąg (MAX) -
Przysiad (MAX) -
Planowałem żeby deke bić co 5 dni 100ml i testosteron co 2-3 dni ale wtedy przy 10 strzałach testosteronu nie zostanie mi go po skończeniu deki, a nie chce wbijać za dużo tego testosteronu.
P.S Clomid 3 tyg po ostatnim strzale deki ale ile tabletek i jak sie sprawa ma z hcg ? Dzięki z góry za pomoc.
Zmieniony przez - Juve45 w dniu 2011-02-28 11:22:15
Wiek 23lata
Waga 80kg
Wzrost 182
Obwód klatki 105
Obwód ramienia 38
Obwód talii 83
Obwód uda 56
Obwód łydki 25
Staż na siłowni 6 lat z licznymi przerwami
Ilość spożywanego białka brak obecnie diety
Ilość spożywanych węglowodanów brak obecnie diety
Ilość spożywanych tłuszczów brak obecnie diety
Opis przebytych cykli sterydowych Jeden(meta)
Trening Klata+triceps, plecy, basen, biceps, barki, przerwa.
Cel cyklu sucha masa (masa i rzeźba)
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu 4 lata
Poziom BF%
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) tendencja do chudnięcia
Stan zdrowia alergik(pierze, kurz, roztocza)
Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia duży porost włosów
PPM podstawowa przemiana materii
Wyciskanie leżąc (MAX) 120
Martwy ciąg (MAX) -
Przysiad (MAX) -
Planowałem żeby deke bić co 5 dni 100ml i testosteron co 2-3 dni ale wtedy przy 10 strzałach testosteronu nie zostanie mi go po skończeniu deki, a nie chce wbijać za dużo tego testosteronu.
P.S Clomid 3 tyg po ostatnim strzale deki ale ile tabletek i jak sie sprawa ma z hcg ? Dzięki z góry za pomoc.
Zmieniony przez - Juve45 w dniu 2011-02-28 11:22:15
...
Napisał(a)
Nie obraz sie ale 6 lat na siłowni a efekty jakbyś zaczynał od zera . lipna kuracja ale jak już musisz dokup teścia a dece zostaw w spokoju
...
Napisał(a)
Ale ja zdaję sobie z tego sprawę bo tak jak pisałem często miałem przerwy i trochę one trwały więc spoko :) Jest w ogóle możliwość żeby teścia te 10 strzałów starczyło na 50 dniu kuracji decą ? Proszę tylko żebyście mi rozpisali co ile bić strzały deki i teścia przy takich ilościach, bo teście nie można bić rzadziej niż co 2-3 dni prawda ?
...
Napisał(a)
To nie bedzie kuracja tylko leczenie niedoboru . rozpisz sobie dietę i a tego tescia sobie daruj
...
Napisał(a)
Chyba się trochę gubisz. Najpierw mam odpuścić dece, a za chwile tescia. Ja nie prosiłem o porade czy brać czy nie tylko żeby ktoś mi rozpisał kurację. Ile potrzebuje clomidu do odbloku jak go brać i ile hcg i również jak stosować?
1
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Moglibyście rozwinąć wątek z clomidem ? Jak rozumiem po 3 tyg od odstawienia deci zaczynam clomid i przez 3 dni biorę po 100, a potem po 50 ? Tylko przez ile dni ? Kiedy brać hcg ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!