Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
38
Napisanych postów
3260
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
66744
Nic się nie powinno stać ale proponuje abyś przełozył kuracje tak na tydzien po sylwestrze,bo nie ma sensu koksowac i chlać zarazem.A gdybyś juz wbijał to grunt aby sie nie na***ać,ale i tak polecam pierwszy wariant
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
dokładnie albo cpasz albo cwiczysz...albo wez zacznij cykl a w sylwestra wypij sobie litr spirolku :D:D a tak na inny temat.. jak mieszasz alkohol z blantami to dobry z ciebie d****!!
Szacuny
36
Napisanych postów
2620
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18606
Po pierwsze zacznijmy od tego że trawa to NIE ĆPANIE. Zioło jest za***iste a przeciwny jest ten kto nie próbował. Moje zdanie jest takie że jeżli podaczas całego cyklu zdarzy się noc że wypijesz czteropak i zapalisz skręta to nic się niestanie z masą (wogóle nieobawiaj się o interakcje z nandrolonem) a cioł to jesteś sam za poziom swojej wypowiedzi mój przedmówco.
Czytając jesten z Twoich postów wnioskuję że cykl już czacząłeś autorze więc jedyna rada skoncentruj się na ziółku które nie szkodzi masie i dołóż najwyżej piwo ale nie pij mocnego alkoholu bo żal masy. Biała więcej nie jesz w "tąnoc" bo rozwolnienia dostaniesz chyba że masz aminokwasy to będą wskazane.
Odpowidzialność jaką bierzesz za swoje istnienie towarzyszy Ci w każdej sytuacji, dlatego dobrze zastanów się co zamierzasz w życiu osiągnąć zanim wybierzesz złą drogę rzekomo prowadzącą do celu.
Szacuny
36
Napisanych postów
2620
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18606
Aha zapomniałem dodać że ja też mieszam alkohol z blantami więc dla niektórych z tego postu jestem depilem. Thx.
PS. zaciągnij się blantem, wypij piwo za jednym tchem (mój rekord bity na piwie TATRAMOCNA to 12.86sek) i dopiero wypuść stuuf z płuc. Masakryczne uderzenie nastąpi...
Odpowidzialność jaką bierzesz za swoje istnienie towarzyszy Ci w każdej sytuacji, dlatego dobrze zastanów się co zamierzasz w życiu osiągnąć zanim wybierzesz złą drogę rzekomo prowadzącą do celu.
Szacuny
8
Napisanych postów
1079
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
15937
Holder nie mam nic przeciwko paleniu choc sam tego nie robie (co nie znaczy ze nie robilem). Ale ty masz tu byc tu przykladem bo jestes zarazem ZNAWCA I DORADZCA w tym dziale. Natomiast ty rodzisz chlopakowi cytuje "zaciągnij się blantem, wypij piwo za jednym tchem (...) i dopiero wypuść stuuf z płuc. Masakryczne uderzenie nastąpi..."
Ja aby cwiczyc 2 razy rzucilem palenie( a nie jest to latwe uwierz) i w okresie ostrego machania odmawiam sobie wszystkiego (no prawie )i dopiero gdy przestaje rozne rzeczy glupie wyprawiam czego zaluje potem. Holder lepiej bedzie jakbys nie pisal nic po piciu bo dziwne rzeczy wychodza (ale coz ostatki dlatego przeczytaj uwarznie co sam napisales : "Odpowidzialność jaką bierzesz za swoje istnienie towarzyszy Ci w każdej sytuacji, dlatego dobrze zastanów się co zamierzasz w życiu osiągnąć zanim wybierzesz złą drogę rzekomo prowadzącą do celu."
Do autora postu : chlopaki na moim osiedlu sa teraz w 3-4 tygodniu cyklu i skoncza pewnie przed sylwkiem ale jak ich oswiecilem ze to co biora bedzie dzialac jeszcze po odstawieniu to stwierdzili ze na***y nie bedzie. Wiec zastanow sie czy chcesz sie bawic czy robic mase bo czas jest i na to i na to. Zrobisz jak chcesz.,.,
Szacuny
36
Napisanych postów
2620
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18606
Pipes mądrze gadasz, jednak nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi.
Nie miałem zamiaru namawiać do palenia, ale chciałem zaostrzyć sens mojej wypowiedzi gdyż denerwuje mnie jak ktoś mówi że trawa to ćpanie albo ża dwa piwa na cyklu niszczą cały efekt. To śmieszne.
Sam palę naprawdę żadko, z piwem troszkę częściej ale też nie przesadzam. Chodziło mi jedynie o skonfrontowanie towaru z moją osobą aby zaprzeczyć poglądom niektórych, że trwawa to ćpanie i palą najgorsi. Nie uważam się za degenerata.