No steroids...
...
Napisał(a)
Ja obstawiam testenat

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
...
Napisał(a)
aś uwalił fote
testenat,ciekawe tyko czy już przejechany...

testenat,ciekawe tyko czy już przejechany...

15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
...
Napisał(a)
BOlec stolec czy coś takiego...
nie wiem co to nic tam nie pisze...wyje&ka
nie wiem co to nic tam nie pisze...wyje&ka

...
Napisał(a)
Sorry za takie zdjecie ale tak wyszlo. Nic nie pisze bo napisy sie zmazaly. A jesli jest po dacie waznosci to mozna walic czy nie? :P
...
Napisał(a)
po dacie waznosci lepiej nie walic - tak samo jak z przeterminowanym jedzeniem, tylko ze konsekwencje nie sa tak blahe jak sraczka
jesli data waznosci jest zatarta i po prostoo jej nie znasz - nie ryzykooj
jesli data waznosci jest zatarta i po prostoo jej nie znasz - nie ryzykooj
to be a masterpiece ...
sweet&hot honey honey
...
Napisał(a)
Gdzieś czytałem ze do 3 m-cy po dacie lek jest jeszcze w pełni zdatny do użytku..
..ale w tym przypadku nawet to sie nie zda na nic bo i tak nie znasz terminu

15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
...
Napisał(a)
BadMad zawsze tak jest że data ważnosci jest podana na wyrost. Zawsze wyprzedza faktyczną date przydatności jakiegoś specyfiku.
Na prostym przykładzie jak masz jogurt
któremu skończyła się data ważnosci na opakowaniu to ten jogurt zachowuje swoje właściowści odżywcze itd.itp. jeszcze przez ok 2 tygodnie.
Podobnie jest z lekami - ale w tym przypadku lepiej nie ryzykować.
Tak jak mówi Miśkov zjesz przeterminowany jogurt będziesz miał najwyżej sraczke, wpieprzysz jakiś lek to cholera wie co może Ci się stać, bo np. dany specyfik po przeterminiowaniu traci swoje właściowsci w 100% i staje się mega toksyczny.
Na prostym przykładzie jak masz jogurt

Podobnie jest z lekami - ale w tym przypadku lepiej nie ryzykować.
Tak jak mówi Miśkov zjesz przeterminowany jogurt będziesz miał najwyżej sraczke, wpieprzysz jakiś lek to cholera wie co może Ci się stać, bo np. dany specyfik po przeterminiowaniu traci swoje właściowsci w 100% i staje się mega toksyczny.
Serdecznie zapraszam na Fight24.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!