Od roku na bombie, aktualnie redukcja leci susta bold i od 2tyg stala dawka 40mg clen. I teraz pytanie jak sie ma branie antybiotyku 3 dniowego do clena? Ciezka angina i migdalki wywalone ze sline ciezko przelknac ,dostalem antybiotyk na 3 dni ale teraz nie wiem czy przerwac clen czy nic sie nie stanie i leciec wszystko normalnie. Juz nie raz bralem antybiotyk do sokow ale clen troche inna bajka jakies rady? Dzieki
...
Napisał(a)
Witam przepraszam ze w taki dzien o takiej porze ale potrzebna szybka odpowiedz.
Od roku na bombie, aktualnie redukcja leci susta bold i od 2tyg stala dawka 40mg clen. I teraz pytanie jak sie ma branie antybiotyku 3 dniowego do clena? Ciezka angina i migdalki wywalone ze sline ciezko przelknac ,dostalem antybiotyk na 3 dni ale teraz nie wiem czy przerwac clen czy nic sie nie stanie i leciec wszystko normalnie. Juz nie raz bralem antybiotyk do sokow ale clen troche inna bajka jakies rady? Dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Bylem raz na antybiotyku ale 2tyg to odstawilem clen walsnie bo goraczek dostawalem. Nie wiem jak to przy tak krotkim antybiotyku.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!