...
Napisał(a)
Elo w końcu się zdecydowałem i zakupiłem cement i odlałem sobie obciążenia i zobaczymy jaki będzie końcowy efekt
i jeszcze jedno pytanko ile mogę zrobić z jednego worka ce menu obciążenia :)
i jeszcze jedno pytanko ile mogę zrobić z jednego worka ce menu obciążenia :)
1
k
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Chcecie zabezpieczyć ciężarki przed rozwaleniem ? silikon w tubce i jazda rozsmarować :).
Pół życia możesz wpier***ć ile popadnie, to jest jak bumerang w końcu masa ci spadnie...
...
Napisał(a)
Trzeba próbować. Mam pytanie, ważył już ktoś te ciężarki i sprawdzał czy zgadza się waga ?
Pół życia możesz wpier***ć ile popadnie, to jest jak bumerang w końcu masa ci spadnie...
...
Napisał(a)
Jeśli mam już 25 kg cementu to ile mam dodać żwiru/piasku i wody?
Zmieniony przez - zagLebiak_ w dniu 2010-02-16 16:57:58
Zmieniony przez - zagLebiak_ w dniu 2010-02-16 16:57:58
...
Napisał(a)
ludzie czy tak ciężko poczytać na początku jest pełna instrukcja... chyba tylko ktoś co ma wadę fabryczną rozumu tego nie pojmie!
...
Napisał(a)
Ja zrobie sobie hantelki, tak z czystej ciekawości, mam zamiar przekroić 2 butelki wzdłuż i połączyć je ze sobą tymi stronami od nakrętek, i w tym miejscu położyć metalową rurkę odpowiadającą średnicy otworu butelki, pierwszą część zalać betonem, po wyschnięciu odlać drugą taką samą tylko bez drążka i połączyć zaprawą, całość zamaluje gumą w płynie lub farbą kauczukową, jestem ciekawy jak to wyjdzie, pokazuj na obrazku niżej tyle że ja użyje innych butelek niż na tej ilustracji,bo tu wziąłem tylko tak schematycznie
(zielony - metalowa rurka, czerwony to linia rozcięcia)
Poprzedni temat
Projekt Wyciągu - help
Następny temat
KOLEJNE KONKURSY! SAM WYBIERASZ NAGRODY!!!
Polecane artykuły