Siemka. Mimo iż siedzie na tym forum naprawdę długo postanowiłem niedawno przyłączyć się do dyskusji i zacząć wypowiadać. Jedną z takich wypowiedzi którą umieściłem w spamie usunęłeś mi... Dlaczego? Dotyczyła ona walki Adamka. Po prostu napisałem co o tej walce myślę. Spoiler to też nie był gdyż inni użytownicy również o niej mówili. Bana nikt z nich nie dostał. Więc czemu ja go dostałem ? Liczę że go zdejmiesz... Nie bój się, nie będę zaśmiecał forum wypocinami w stylu kaczki... pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jest podane że złamałem pierwszy pkt regulaminu forum... Czyli mówiący o tym że:
Obowiązuje zakaz zamieszczania reklam konkurencyjnych, polskojęzycznych stron na forum. problem jest w tym że nic takiego nie zrobiłem...
Obowiązuje zakaz zamieszczania reklam konkurencyjnych, polskojęzycznych stron na forum. problem jest w tym że nic takiego nie zrobiłem...
...
Napisał(a)
Sprawdziłem wszędzie i naprawdę nic nie ma. Dlatego czekam na odpowiedź wojta w tym temacie.
...
Napisał(a)
masz w powodzie bana napisany powod, dostales wczesniej bana na jeden dzien z tego samego powodu. Odczekaj ladnie kare.
Business as usual
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!