Szacuny
308
Napisanych postów
3172
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
21170
w ktorym miejscu ? proboje Ci uswiadomic ze to nie jest katar tylko powazna sprawa z ktora bedziesz meic do czynienia bardzo dlugo Nie, tak się właśnie nie powinno myśleć. Polecam lekturę: http://www.cnlp.pl/index.php?action=art&ida=36
Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
100
everr masz racje. nie powinnam cwiczyc. a te badania juz dzis powtorzylam aby sprawdzic czy leki ktore biore pomagają. ja nie widze zadnej poprawy niestety... drugie kolano jest bardziej spuchniete od tego pierwszego bo to pierwsze w sumie nie jest prawie w ogole. i boli bardziej od pierwszego;/ dostane tylko wyniki i jade od razu do szpitala. zobaczymy co bedzie. zrobilam jeszcze rtg stawu krzyzowo-biodrowego. jeszcze nie bylam u lakarza. ide dopiero w piątek. zobaczymy co powie.
Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
100
Kochani! mam jeszcze jedno wazne pytanie. napiszcie mi (tak na oko) ile bede musiala lezec w szpitalu jesli pojade z tymi wynikami badan.?? bo to bedzie pewnie jakas obserwacja itp. a sądze ze z moim schorzeniem to raczej zadnych czy operacji nie bedzie:)
Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
100
mam juz wyniki badan. jesli chodzi o zdjecie stawowo krzyzowo-biodrowych to wszystko jest ok. a teraz podam co tam jest nie tak z tymi badaniami krwi i moczu. morfologia krwi- plytki krwi 447 tys (norma 150-400 tys), limfocyty 23,4% (norma 25,0-40,0), neutrofile 74,9% (norma 50,0-70,0). OB po 1 godzinie 38mm (norma 0-30). ASO 383(norma 200) :) i z tego sie ciesze bo mialam 1014;p. a teraz mocz: leukocyty 25 (norma 0-5). i to by bylo na tyle.