Witam, właśnie przechodze przez pierwsza angine ropna ktora trwa juz 2 dni... Lekarz zapisał mi antybiotyk+cos na gorączkę, ale w sumie nic poza tym mi nie doradził. Możecie powiedziec jakies wasze podstawowe metody łagodzenia bólu? Słyszałem o płukankach z solą, płukankach z wodą utlenioną. Próbowaliscie któregos z nich? Chcialem bezposrednio posmarowac te biale naloty woda utleniona, możecie cos w tej kwesti doradzic?
Wiem, że trzeba pic dużo płynów, piję dużo herbaty, ciepłych soków, wodę z cytryną. Wszystko ciepłe, jednak znajoma powiedziala, że podczas anginy ropnej należy unikać ciepłych płynów (f#ck) Jestem juz zdesperowany, nie moge normalnie jesc, spac, sliny przyłykach bo cholernie boli. Proszę darować sobie wpisy "zapytaj lekarza" bo prosze tylko o jakies WASZE sprawdzone metody, aby uśmieszyć ten potworny ból.
Proszę o jakiekolwiek sensowne porady...
Wiem, że trzeba pic dużo płynów, piję dużo herbaty, ciepłych soków, wodę z cytryną. Wszystko ciepłe, jednak znajoma powiedziala, że podczas anginy ropnej należy unikać ciepłych płynów (f#ck) Jestem juz zdesperowany, nie moge normalnie jesc, spac, sliny przyłykach bo cholernie boli. Proszę darować sobie wpisy "zapytaj lekarza" bo prosze tylko o jakies WASZE sprawdzone metody, aby uśmieszyć ten potworny ból.
Proszę o jakiekolwiek sensowne porady...
2