Szacuny
1
Napisanych postów
51
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
464
a moze orjentuje sie ktos ile kosztuja gry na amige za ile mozna sprzedac? nie wiem czy mam podawac wam nazwy? bo niektore gierki zajmuja z 6dyskeitek albo cos mi sie ***.
Bomberman 1
north&south 1
Alien Breed 4
Nine Finger 2
UGH 1
Jaguar 2
Forest dumb 2
Dune II 6
Kolumb 7 lecz sa 2 pierwsze dyskietki i trzy drugie:]
Walker 3
Death Mask 2
Cannon Fodder II 3
Intenational karate arkanoid 1
Desert Strike 3
Traps&Treasures 2
Worms 2
liczba obok to liczba dyskietek:)
ile za to mozna wziasc? zł :)
hmmm mam pytanie bo te allegro mnie ostro wkur*** wycofali moja aukcje ktora wystaiwlem amige i podali taki powod:
Wystawiony przedmiot znajdował się na liście towarów zakazanych i dopuszczonych warunkowo na Allegro.
Aby wystawić na sprzedaż dane/pliki (w tym także graficzne, np. zdjęcia, tapety i dźwiękowe, np. MP3 lub MIDI, także "ogólnodostępne w Internecie"), musisz posiadać do nich autorskie prawa majątkowe i zamieścić informację o tym w opisie aukcji. W większości przypadków oznacza to, że musisz być ich autorem. Pogwałcenie praw autorskich może narazić Cię na konsekwencje prawne.
heh nie wiem o co im chodzi pelno tych amig jest na allegro i k** im nie wycofuja :/
Zmieniony przez - zeluspl w dniu 2007-02-15 17:10:27
Szacuny
1
Napisanych postów
306
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2490
jak dobrze pamietam to 3 lata temu sprzedalem A1200 za 250 zl gralo sie kiedys, jeszcze teraz jak sobie pomysle o tych gierkach to z checia bym sobie pogral. traps & trouble, oscar, jaguar.. byla klasyka co
Szacuny
1
Napisanych postów
51
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
464
north and south jakos tak:P Hulk,bomberman, no i najlepsza cammer foder czy jakos tak:P wypas gierki:) hmm a widzicie na zdjeciu jest takie dziwne urzadzonko ktore znalazlem w domu taka plytka srebrna z kablem nie wiecie do czego ona slozy? jest na fotce po prawej strnie:)