Nie marnuj czasu,idź na trening..!
Pozdrowienia !
...
Napisał(a)
Proszę o konkretną odpowiedz jak sie ten srodek stosuje z czym najlepiej mieszac. Przeczytałem wszystkie chyba posty apropo tego środka i nie ma nigdzie kompletnej informacji...Chodzi mi tutaj o długość cyklu, dawkowanie, łaczenie, skutki i efekty po zazyciu.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Tak jeżeli chodzi o skutki to sa mi znane, i w ogóle chyba wszystkim ktorzy wchodza w ten dział musza przeczytac regułke apropo szkodliwosci...
Nie marnuj czasu,idź na trening..!
Pozdrowienia !
...
Napisał(a)
jezeli interesuje cie masa to srodek jest ok ale pamietaj ze musisz sie czesto kluc! a age trzeba robic gruba igla bo drobinki zapychaja igle! i jest bolesna!! wiec zastanow sie...
...
Napisał(a)
wy mnie dobijacie...
pierwsze priom - slowo depot oznacza "o przedluzonym dzialaniu"
drugie primo - aga to izobutyrat testosteronu...

pierwsze priom - slowo depot oznacza "o przedluzonym dzialaniu"
drugie primo - aga to izobutyrat testosteronu...
...
Napisał(a)
ej ****a
czytam sobei tego posta
a tu nagle wyskakuje mi okienko wysyłania odpowiedzi (samo) i w nim wstukana wypowiedź kazama
ostro
czytam sobei tego posta
a tu nagle wyskakuje mi okienko wysyłania odpowiedzi (samo) i w nim wstukana wypowiedź kazama

ostro

...
Napisał(a)
Dokładnie
a co do działania "Agnieszki" to ponoć petarda
sam sprawdze jak zejde z trenu i propa
a co do działania "Agnieszki" to ponoć petarda
sam sprawdze jak zejde z trenu i propa
...
Napisał(a)
Jest to naprawde bardzo dobry srodek wiec polecam tylko mam nadzieje ze wiesz jakich efektow sie po nim spodziewac?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!