jak zmotywować córkę, do dbałości o zdrowe żywienie, walka toczy się już od 6 lat włącznie z kuracjami w sanatorium i opieką dietetyka. nic nie przynosi rezultatów. Pogoń za słodyczami, jedzenie po kryjomu, ruch na siłę po długich prośbach lub manipulacji.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Jestem nastolatką, mam 17 lat, 59 kg i 167 cm wzrostu.
- Zima 2014 16 lat 70 kg
- 16 lat 60 kg Jak przytyć, czy warto brać kreatynę i białko?
- a ja mam 168 cm wzrostu waze 50 kg mam 18 lat i wygladam jak bym mial 14-15 lat i kady mowi urosnies
- a ja mam 168 cm wzrostu waze 50 kg mam 18 lat i wygladam jak bym mial 14-15 lat i kady mowi urosnies
- Chce schudnąć nan 13 lat iwarze 70 kg
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
PROSTE NA POCZĄTEK DIETA I SŁODYCZY ZERO , I MUSI ZACZĄĆ PŁYWAĆ JAK JUZ TROCHĘ ZGUBI NP 20 KG TO NIECH ZACZNIE BIEGAĆ BO JESLI TERAZ ZACZNIE BIEGAĆ BEDZIE TO BARDZO DUZE OBCIĄŻENIE DLA STAWÓW , ZAŁUZCIE KONTO I DO DZIAŁU ODZYWIANIE TAM POMOGĄ W DIECIE ,
ĆWICZYĆ CONAJMNIEJ 3-4 RAZY W TYGODNIU
ĆWICZYĆ CONAJMNIEJ 3-4 RAZY W TYGODNIU
practice makes perfect
...
Napisał(a)
A CO DO MOTYWACJI TO POWIEC JEJ ZE JAK BEDZIE ŁADNA I ATRAKCYJNA TO KAZDY CHŁOPAK BEDZIE SIĘ ZA NIĄ OGLĄDAŁ A TAK TO NICI PATRZĄ Z ŻALEM .
practice makes perfect
...
Napisał(a)
A BASEN NAPEWNO JEJ SIĘ SPODOBA JEST TAM WIELE LUDZI KTÓRZY MAJĄ NADWAGĘ
I NIE BEDZIE SIĘ GŁUPIO CZUĆ
Zmieniony przez - ricardo17 w dniu 2011-04-27 10:54:08

Zmieniony przez - ricardo17 w dniu 2011-04-27 10:54:08
practice makes perfect
...
Napisał(a)
Zapraszam do tego tematu w którym są już odpowiedzi na Pani/Pana pytanie- https://www.sfd.pl/dieta_dla_dziewczynki_w_wieku_11_lat-t731906.html
...
Napisał(a)
A mnie się wydaje, że problem tkwi głębiej i raczej udałbym się nie do dietetyka, lecz psychologa dziecięcego. Słodycze powodują wydzielanie dopaminy, czyli hormonu "relaksu". Może dziewczyna panicznie boi się bólu, albo ma inną fobię nie zdiagnozowaną wcześniej. Zamykanie dziecka w sanatorium powoduje naturalny opór, to tak jak z Fioną w Shreku. Dla dobra dziewczynki zamknięto ją w wieży. Proponuję obejrzeć wszystkie 4 części Shreka. ];0)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!