sprzedam super gain 4100 - 4400 g-Mlo po okazyjnej cenie 85 zł!!!!!!! zakupiłem ten produkt ze strony
www.atleta.pl
za 121zł + przesyłka nie zartuje sprawdzcie!!chce sprzedać ten prodykt ponieważ na sfd , "suplemętacja" dowiedziałem się że to prodykt powoduje
szybki przyrost masy https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/2.gif[/img] a u mnie jest to nie wskazane ponieważ jestem endomorfikiem(człowiekiem o wolnej przemianie materi)

wziołem 1 miarkę 72g. mogę poręczyć że produkt jest w 100% pewny i dla pewności wystawiam dzisiaj tego Gainera na allegro!!abyście czuli się bezpiecznie(wieczorem dam linka ) ,pozatym jestem znany na sfd i nie naraził bym swojej reputacji

cana jest dużo,dużo za niska , dużo na tym trace ale wystarczy mi na kupno thermy

a u mnie jest to nie wskazane ponieważ jestem endomorfikiem(człowiekiem o wolnej przemianie materi)

wziołem 1 miarkę 72g. mogę poręczyć że produkt jest w 100% pewny i dla pewności wystawiam dzisiaj tego Gainera na allegro!!abyście czuli się bezpiecznie(wieczorem dam linka ) ,pozatym jestem znany na sfd i nie naraził bym swojej reputacji

cana jest dużo,dużo za niska , dużo na tym trace ale wystarczy mi na kupno thermy

a u mnie jest to nie wskazane ponieważ jestem endomorfikiem(człowiekiem o wolnej przemianie materi)

cana jest dużo,dużo za niska , dużo na tym trace ale wystarczy mi na kupno thermy[img]../../buziaki/3.gif" alt="" />