Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
939
Witam, sprzedaję koszulki patriotyczne nowej marki odzieżowej z Białegostoku Memoriał Patriotic Wear. Wszystkie rozmiary dostępne od ręki. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
Szacuny
80
Napisanych postów
4193
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
53307
40 zł to raczej standardowa cena z Allegro za tego typu koszuli (i to często z KW). Nie znając jakości wykonania raczej nie zaryzykuje. No chyba, że ktoś już od Ciebie kupi i napisze jak to wygląda w użytkowaniu (szczególnie po praniu). Pozdrawiam
Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
939
Standardowa cena zgadza się ale to jest nowy produkt i musze mieć z czego zejść. Po to tutaj wam proponuje niższa cenę żeby znalazł się ktoś zainteresowany właśnie taka cena. I ominąć trochę opłaty. Grafika jest drukowana metoda sitodruk, koszulki tez do najtańszych nie należą. Wiem co sprzedaje temu nie uważam żeby cena 40zl nie była jakaś wygórowana. Pozdrawiam :)
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
939
P.S. proszę nie mylić tych koszulek z koszulkami za 20 zł z allegro bo różnią się jakością diametralnie. Nie po to sprzedaje żeby dopłacać, wiem czy jakość produktu jest adekwatna do ceny. Pozdrawiam
Szacuny
80
Napisanych postów
4193
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
53307
Tylko wiesz tej jakości nikt jeszcze nie potwierdził i o to chodzi. Ja nie piszę, że masz wygórowaną cenę itp. tylko napisałem że masz cenę taką jak na allegro, a tam przynajmniej mam minimum kilkaset komentarzy przy aukcji i mam mniej więcej pogląd czy ludzie narzekają czy nie.
Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)