Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
372
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6130
witam! pisze na prosbe kolegi ktory ma niejako problem. mianowicie chodzi o to że chce on zrobic cykl z Deci i nie wie co do tego dodac (w gre wchodzi metanabol lub winstrol) bo chodzi o przyrost suchej masy a nie o zalanie woda i przyjecie blizej nieokreslonych ksztaltow kolega ma zamiar zrobic 5 strzalow deci i wlasnie dorzucic 100 tabl winka lub metki. co lepiej dorzucic? jak rozpisac ten cykl? czy takie odblokowanie bedzie dobre :
2 tyg po ostatniej iniekcji clomid 24
1 dzien 4tab
5dni po 2tab
10dni po 1tab
jestem sam ciekaw bo tez mam chcice na taki cyklon ale to nie w najblizszym czasie ... pozdrawiam
Szacuny
2
Napisanych postów
372
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6130
tak obliczenia mi wyszly bo nie wiem po ile jest u mnie superka sugeroalem sie informacjami z netu... i chyba te internetowe cenniki nie sa trafione. ps jakie odblokowanie do tego cyklu?
Szacuny
2
Napisanych postów
372
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6130
aha tzn ze nie ma innego wyjscia zeby uniknac deca dicka clomid w tym wypadku nic nie da? jesli nie to prosze o jakas rozpiske z tesciem i jakies sugestie zeby uniknac zalania woda itd. decadeuco woem ze sie orientujesz w tym temacie wiec prosze o podpowiedzi i zeby ten cykl z tesciem byl mozliwie krotki pozdrawiam
Szacuny
42
Napisanych postów
3307
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
37424
na pierwsza kuracje to lepiej wal samą superke 5 tyg. Na druga zrobisz staca deca tesc. supra zrobi cie szybciej i pewnie nawet lepiej. i of cozz mniej se zaszkodzisz.