...
Napisał(a)
Z czym najlepiej brac Winstrol oprocz Deci??? Czy dobry bylby jakis Testosteron czy moze Metanabol ??? Z gory dzieki!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mam nadzieje ze to nie dla Ciebie ale mozna dołączć propianat i idzie ładna sucha masa mieśniowa.
radek
radek
stary koń
...
Napisał(a)
witam a jesli bym dolaczyl prolongatum polski z 5 zastrzykow 2 na tydzien to tez by bylo dobrze no nie?10 winka i 5 prolki i do tego 100 metki//?to by wygladalo tak ..winko co trzeci dzien prolka dwa strzaly na tydzien..metka codzniennie po 4 tabsy napisz cos lepszego jak mozesz dzieki mam 20 lat..
Wielki Szu,,tak to walsnie JA.:]
...
Napisał(a)
a zdrowia Ci nie szkoda w wieku 16 lat ???
Problem z odżywkami...co, jak, kiedy, gdzie>>>
GG 1135964 kom. 607204663
Hosse
Problem z odżywkami...co, jak, kiedy, gdzie>>>

Hosse
Hosse
...
Napisał(a)
troche?? bez przesady
pozdrawiam
prongo------Wszystkie baby to chooje z cyckami------
pozdrawiam
prongo------Wszystkie baby to chooje z cyckami------

pozdrawiam
...
Napisał(a)
Siema czy mogł by ktos odp. na moje pytanie???????????????????
...
Napisał(a)
siemka!niedawno zakupilem sobie winko z zambonu i zamierzam to pizgac z testosteronem prolongatum 100 trenuje ok 7 lat ale z koksem mam do czynienia ok 2 przyjolem juz kilka kuracyjek ale tego jeszcze nie bylo.Prosze o podpowiedz czy to dobre polaczonko i czego moge sie spodziewac? jak brac?i co ewentualnie dokopsac?
jeśli doping to forma najczystrza- bo to trening czyni mistrza!
jeśli doping to forma najczystrza- bo to trening czyni mistrza!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!