...
Napisał(a)
CO POWIECIE NA TAKI CYKL 6 DECKI I 8 WINA??? PROSZE O ROZPISKE!! Z GORY DZIEKI!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
gostek podaj stężenia tych produktów - first
jak nie sklamales w profilu a chcesz ta rozpiske dla siebie to gratuluje poczucia humoru - second
The NOTORIOUS B.I.G.
Bojkot SOGÓW.
jak nie sklamales w profilu a chcesz ta rozpiske dla siebie to gratuluje poczucia humoru - second
The NOTORIOUS B.I.G.
Bojkot SOGÓW.
jesteś trochę za młody na koksy a jeżeli jest to twój 1 cykl to stykanie sama deka albo winstrol
...
Napisał(a)
NIE TO MOJ DRUGI CYKL PIERWSZY TO BYLO 200 METY,5 OMY, 8 TESCIA!!! WIEM JESTEM POJE***Y!!! BO ZES SLYCHOL TAKIEGO KOLEGI(K***A PSYCHOL!!!)DECKA 2ML=200MG JEDEN SZCZAL A WINO TO CHYBA JEST JEDEN ML. TO NAPISZECIE MI TA ROZPISKA??? PROSZE!!! 6 DECKI I 8 WINA STYKNIE NIE??? Z GORY DZIEKI!!!
...
Napisał(a)
MAM TEZ TAKIE PYTANIE : ODPIER***I MI PO TYM CYKLU??? BO JAK BRALEM TEN PIERWSZY TO MOZECIE MI NIE WIEZYC ALE MI TAK OD*****O ZE KUR*A WSZYSCY MI MOWILI "JAK TY ZES SIE OSTATNIO ZMIENIL", W BUDZIE WSZYSTKO OLEWOL !!! WSZYSTKO ZECH MIOL W DUPIE!!!
...
Napisał(a)
mówisz że wino to chyba 1 ml.
...a reszta szkoda gadać.
The NOTORIOUS B.I.G.
Bojkot SOGÓW.

...a reszta szkoda gadać.
The NOTORIOUS B.I.G.
Bojkot SOGÓW.
TE POWIECIE MI PO CO TE FORUM JEST??? JAK WY NIE UMICIE NAWET NA PYTANIE ODPOWIEDZIEC!!!
...
Napisał(a)
Chlopie najpierw musisz se duzo poczytac a poznije zabieraj jaki kolwiek glos troszeczke mlody jestes moze daltego tak reagujesz :> heh bez urazy
xHCx
xHCx
Hard Core
...
Napisał(a)
I wylacz Capsa wszyscy widzimy co piszesz.
"BYŁY KAPITAN KOMANDO FOKI I OBECNY GROMU K.C. RAYBACK"
-----<<<<<<<<
>>>>>>>>-----

-----<<<<<<<<

Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
ty tesciu16 K***A skad ty jestes??!! w wieku 16 lat taki zes cykla zaje**l z metkomi omkom i jeszcze tescika
lapy mi opadly, a pozatym ziomus pisz dokladnie bo masz 6 strzalow deca czy 6 ampulek (zauwaz ze w jednej ampulce deca som 2 strzalki)!! a forum jest do tego zeby dawac madre odpowiedzi ludziom ktorzy jej szukajom, ale jak ty jestes taki madrala to se sam odpowiedz na zadane pytanie i uloz sobie cykl
kurffa ludzie zaraz sie dowiemy ze on cwiczy ze 2 miechy jesli wogule cwiczy

kurffa ludzie zaraz sie dowiemy ze on cwiczy ze 2 miechy jesli wogule cwiczy

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!