...
Napisał(a)
od 2 czerwca chce zaczac cykl z clenem. mam 183cm wzrostu, waze 85 kg i mam troche tluszczu chcialbym to spalic. prosze kogos o rozpisanie mi w jakich ilosciach to brac
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Jeszce jedno pytanie jak cleme biore w szycie 3 tabsy po 0,04 mg to jak je brac rano na cczcco 1 czy dwie a moe prezed treningiem 2 ??
Jak by nie było zawsze jest mało!!!
...
Napisał(a)
zalezy jaki clenbuterol kupisz, bo jest w tabletkach 0,02mg i 0,04mg(chinski)
ten chinski jest calkiem spoko wiec polecam
ale przy twojej wadze proponuje dziennie w szczycie brac 5*0,02mg (moze byc 2 i pol chinskiego)
z mojego doswiadczenia najlepiej zrobic tak:
zaczynasz od jednej tabletki i zwiekszasz codziennie dawke o jedna tabletke az dojdziesz do tej ilosci szczytowej (proponowane 5 tabletek),
bierzesz tak az mina 2 tygodnie i odstawiasz bez schodzenia z dawka w dol... potem robisz 2 tyg przerwy, najlepiej w tym czasie brac ECA, no a potem znowu clen tak jak ostatnio czyli zwiekszasz dziennie dawke
czyli wyglada to mniej wiecej tak
dzien 1 - 1 tabl 0,02mg
dzien 2 - 2 tabl 0,02mg
dzien 3 - 3 tabl 0,02mg
dzien 4 - 4 tabl 0,02mg
dni 5-14 - 5 tabl 0,02mg
potem przerwa i znowu...w przerwie polecam therme pro
aha...i bierz to w miare w rownych odstepach czasowych w podzielonej dawce zeby stale pobudzac organizm....ale na poczatku nie bierz pozniej niz o 17 bo mozesz miec problemy ze spaniem
pij mleko będziesz wielki :)
ten chinski jest calkiem spoko wiec polecam
ale przy twojej wadze proponuje dziennie w szczycie brac 5*0,02mg (moze byc 2 i pol chinskiego)
z mojego doswiadczenia najlepiej zrobic tak:
zaczynasz od jednej tabletki i zwiekszasz codziennie dawke o jedna tabletke az dojdziesz do tej ilosci szczytowej (proponowane 5 tabletek),
bierzesz tak az mina 2 tygodnie i odstawiasz bez schodzenia z dawka w dol... potem robisz 2 tyg przerwy, najlepiej w tym czasie brac ECA, no a potem znowu clen tak jak ostatnio czyli zwiekszasz dziennie dawke
czyli wyglada to mniej wiecej tak
dzien 1 - 1 tabl 0,02mg
dzien 2 - 2 tabl 0,02mg
dzien 3 - 3 tabl 0,02mg
dzien 4 - 4 tabl 0,02mg
dni 5-14 - 5 tabl 0,02mg
potem przerwa i znowu...w przerwie polecam therme pro
aha...i bierz to w miare w rownych odstepach czasowych w podzielonej dawce zeby stale pobudzac organizm....ale na poczatku nie bierz pozniej niz o 17 bo mozesz miec problemy ze spaniem
pij mleko będziesz wielki
...
Napisał(a)
jeszcze jedno pytanie:
jak to brac?znaczy chcialbym wiedziec czy kilka razy dziennie czy 5 tabl naraz? a jezeli np rano to czy moge na czczo
jak to brac?znaczy chcialbym wiedziec czy kilka razy dziennie czy 5 tabl naraz? a jezeli np rano to czy moge na czczo
...
Napisał(a)
już to pisałem
, ale powtórzę jeszcze raz...najlepiej to brać w podzielonych dawkach w ciągu całego dnia, ale tak do około 17 żebyś nie miał problemów ze spaniem, bo jakbyś to na raz wziął to mógłbyś mieć niezłą jazdę....
, tu chodzi głównie o to żeby utrzymywać wysoką termogenezę

pij mleko będziesz wielki
...
Napisał(a)
czesc! biore clen od poniedzialku czyli 4 dzien. gdzies na forum wyczytalem ze powinna sie utrzymywac caly czas temperatura 37,3 stopni. ja mierze i za chu.ja tyle niemam!u mnie jest 36,8! biore 4 tabletki chinskiego clenu 0,04mg 4 razy dziennie. towar jest 100% pewny. mam klopoty ze spaniem, drza mi rece i jakos tak szybciej pukawa nawala, ale ta temperatura
prosze o pomoc co robie nie tak z gory dzieki beda sogi. a laszczak ty odrazu dostajesz bo wtedy nie umialem dawac
Misiu :D

...
Napisał(a)
zapomnialem dodac ze po ok godzinie-dwoch od wziecia tabletki temperatura podskoczy do 37 ale pozniej spadnie.
1
...
Napisał(a)
prosze odpowiedzcie czemu nie mam temperatury ponad 37 stopini??? big, maniac gym i inni odpowiedzcie mi
...
Napisał(a)
Na poczatku chce zaznaczy ze to co Ci powiem to moje doswiadczenie nie poparte zadnymi naukowymi faktami etc>
powiem Ci cos dziwnego:
rok temu miałem clena 0.02 i to na sto procent pewnego. i nic mi po nim nie było, ani temp, ani drezenia a spałem po nim jak niemowle...
Teraz mam clena 0.04 i jestem na samym poczatku serii a juz jest mi gorąco, rece mi lataja jak alkoholikowi a o spaniu to wogole nie mowie....
wiec chyba to zalezy od osobistej reakcji na dany srodek...
Mam nadzieje ze przynajmniej troche Ci to pomoze...
Pozdro
ps. osobicie zbiłem w koncu rok temu troche tłuszczyku stosująć animal cutsa z universala... polecam
H - R - T - B - R - K - R
DOBRY SOG ZOSTANIE PRZEKAZANY NA NOWĄ FURE OCJA RYDZYKA!!!
powiem Ci cos dziwnego:
rok temu miałem clena 0.02 i to na sto procent pewnego. i nic mi po nim nie było, ani temp, ani drezenia a spałem po nim jak niemowle...
Teraz mam clena 0.04 i jestem na samym poczatku serii a juz jest mi gorąco, rece mi lataja jak alkoholikowi a o spaniu to wogole nie mowie....
wiec chyba to zalezy od osobistej reakcji na dany srodek...
Mam nadzieje ze przynajmniej troche Ci to pomoze...
Pozdro
ps. osobicie zbiłem w koncu rok temu troche tłuszczyku stosująć animal cutsa z universala... polecam
H - R - T - B - R - K - R
DOBRY SOG ZOSTANIE PRZEKAZANY NA NOWĄ FURE OCJA RYDZYKA!!!
-=H - R - T - B - R - K - R=-
-=the vibe is in the house=-
-=the house is in the vibe=-
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!