Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
PO drugie napisz to jakoś klarowniej bo nic z tego nie kumam prawie , prop,prolo,gdzieś jeszcze wchodzi susta ... - nie za dużo kombinujesz ? Poza tym meta co drugi dzien ? czy pomyłka ?
Pozdro !
Porady,informacje - Sklep.sfd.pl
Znawca -
1178089204000
Center88
Wysłana - 02 maja 2007 09:30
bardzo z dupy cykl za duzo srodkow w za malych dawkach kup jeden srodek max dwa i zrob to porzadnie bo naprawde tandeta.
Ekspert -
1178091024000
prv_87
Wysłana - 02 maja 2007 09:31
e0d to tak niektorzy pisza, each 0 day czyli ze codziennnie ale moze to wprowadzac w bład bo powinno byc ed. Wypelnij ankiete koloego
ILE BY NIE BYŁO TO I TAK JEST ZA MAŁO
Specjalista -
1178091093000
luks__pl
Wysłana - 02 maja 2007 09:34
boldenon przez 5 tygodni tylko, to troche sensu nie ma....
Specjalista -
1178091276000
dmaly
Wysłana - 02 maja 2007 21:25
waga 83kg, 43 w lapce, wyciskanie 130kg, trenuje juz od 6 lat, ostatnio boldka bralem przez 8 tygodni i bylo ok, teraz wlasnie sie zastanawiam czy boldka czy stanazol, jesli chodzi o te tescie dawno temu pisalem z pewna osoba o nicku Holder i mowil mi o tego typu cyklu, jesli chodzi o dawki to jak dla mnie 300mg tescia na tydzien starcza w zupelnosci, obsesji nie mam aby bawic sie w mr olimpia jak to dzis chlopakom z podworka sie wydaje ze im wiecej wcisna tym wiecej wycisna, nie mam ambicji wazyc 130kg i sapac co sto metrow, koksy biore bo czasem organizm nie daje sam rady, teraz chce przybrac do 93kg a pozniej zbic to do 87 zawsze ladnie szlo wiec dlaczego teraz by nie?
"Człowiek odkrywa siebie, kiedy zmierzy się z przeszkodami."
1178133901000
e-lite
Wysłana - 02 maja 2007 21:28
chlopakom z podworka sie wydaje ze im wiecej wcisna tym wiecej wycisna
dobry text sog :)
Ekspert -
1178134134000
muzyk
Wysłana - 03 maja 2007 09:53
ja też niewiele z tego zrozumiałem. różne środki, rózne dawki, skoki stężenia. bez sensu.