Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 14958 razy
słowa kluczowe: strzelanie  kolanie 
Autor

strzelanie w kolanie

SFD

Wysłana - 07 sierpnia 2004 17:37    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam problem z lewym kolanem. Nigdy wczesniej nie miałem żadnych dziwnych dolegliwości związanych z kolanami. Zaczęło sie wszystko od stłuczenia lewego uda. Troche bolało ale jak to stłuczenie przestało. Po tym urazie zauważyłem że dziwnie mi strzela w kolanie. Podczas chodzenia tego nie ma tylko podczas np wychodzenia po schodach(nie schodzenia). Ale kolano mnie nie bolało mimo trzaskania, więc kontynowałem treningi (gram w piłke, 2-3 razy w tyg trening + weekend mecz), no i właśnie po niedzielnym meczu kolano zaczęło mnie boleć(pod rzepką od wewnętrznej strony) nie wiem co robić czy to jakaś powazna kontuzja?? na ile nalezy odstawić sport?? czym to może być spowodowane ????

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 sierpnia 2004 19:20 
W większości przypadków polecamy:

Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

jakryc ZASŁUŻONY

Wysłana - 07 sierpnia 2004 19:20    Edytuj Cytuj

tyle powiem.
wałkowane wielokrotnie na SFD.

Specjalista -

Boofi

Wysłana - 07 sierpnia 2004 23:56    Edytuj Cytuj
tjaaaaaaa !
strzelanie w barku , kolanie , nadgarstku , st skokowym .... a odpowiedź ta sama

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

SFD

Wysłana - 08 sierpnia 2004 20:16    Edytuj Cytuj
no dzieki ludzie, nie ma to jak pomoc, myśałem że ktoś mi tutaj coś poradzi, widocznie sie myliłem

Boofi

Wysłana - 08 sierpnia 2004 23:51    Edytuj Cytuj
a czy ty nie rozumiesz ze ciezkojest to samo odpowiadać 3 razy w tygodniu ....
wystarczy poszukac , poczytać ...
jak bys wszedł na inne forum to od razu by posta skasowali
jak poczytasz co i jak i bedziesz miał bytania - słuzymy pomoca !!

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

Boofi

Wysłana - 08 sierpnia 2004 23:55    Edytuj Cytuj
więc jest tak
po stłuczeniu/urazie - czesto zaczyna strzelać ... zwykle jak sobie cos zrobisz idziesz do lekarza (minimalizacja neg efektów) a jesli sumiennie cwiczysz/trenujesz to juz dawno powinienes to zrobić ...
z naszej strony mozemy powiedziec : arcalen bengay fastum ketoprofen diclofenac/majamil ciepło
jak nie przestanie boleć to na 100% do lekarza
to trzeba obejrzec zbadac wypytać - ewent zlecic dodatkowe badania , wypisać recepte , a nawet skier na artroskopie !!

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge

Ekspert -

SFD

Wysłana - 09 sierpnia 2004 18:49    Edytuj Cytuj
Dzięki Boofi!! Więc byłem u lekarza. Gośc mi powiedział, że to nic powaznego, tylko że mam kolano przeciążone a to strzelanie to wina chrząstek stawowych, bo mi sie więzadła ponaciągały (tak mi mówił) a i napisał mi glukozamine w formie Artresanu no i jakieś diclo duo. Nic poza tym od tej wizyty już minęło jakiś tydzień (jest mała poprawa ale delikatna) Nie wiecie ile takie coś może potrwać. Jak wy oceniacie taką diagnoze??? Czy rzeczywiście takie obajwy może dawac przeiązenie. Moze jakieś zalecenia z waszej strony???

jakryc ZASŁUŻONY

Wysłana - 09 sierpnia 2004 22:53    Edytuj Cytuj
jakbyś poszukał jednak w archiwum, to byś wiedział, że to przeciążenie.

glukozamina - jak najbardziej, dicloduo to srodek p.bólowy/p.zapalny - nie wiem, czy jest konieczny.

Specjalista -

SFD

Wysłana - 12 sierpnia 2004 11:52    Edytuj Cytuj
ej ludzie nie wiem co jest grane minęło juz prawie 2 tyg od kiedy mam to "coś" i wogóle nie chce przechodzić?!!! co nalezy robic żeby to przeszło i jak długo może potrqwac ta dolegliwośc (w sumie to czuje to kolano nawet jak siedze czasami i nic nie robie). Sezon sie już rozpoczął także zalezy mi najak najszybszym powrocie do sportu!!!! Poradzcie coś!!! Moze to jest jednak powazniejszy uraz niż przeciązenie???!!!

jakryc ZASŁUŻONY

Wysłana - 12 sierpnia 2004 15:24    Edytuj Cytuj
patrz wyżej.

Specjalista -

SFD

Wysłana - 12 sierpnia 2004 20:54    Edytuj Cytuj
ale ty jakryc dajesz wyczerpujące odpowiedzi (bez obrazy), no nic moze ktoś inny mi coś doradzi. Wiem że sa tutaj ludzie którzy mają głęboką wiedze i CHCĄ POMÓC!! Więc poza wcześniej opisywanymi objawami występuje także uczucie ciepła w tym kolanie (nie ma żadnej opuchlizny kolano wygląda tak jak to zdrowe) poza tym "trzask" następuje tylko wtedy kiedy napinam mięsnie uda(zawsze przy ruchu prostującym noge) np stoje sobie swobodnie che zgiąć noge bez napinania mięsnia i nie strzela, a kiedy chce zrobić to samo tylko napinajac mięsnie "trzaska". ILe takie coś może trwać???? help!!!!!

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

strzelanie w kolanie

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.