Szacuny
0
Napisanych postów
153
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
928
Kiedyś próbowałem tego białka i od razu wydawało mi się że jest przeładowane tym co do budowy mięśni wcale nie jest potrzebne -słodziki i aromat- które spływały po ściance shakera przez 10 minut po wymieszaniu.
Tak że to białko dla prawdziwych amatorów albo ludzi o wrażliwym podniebieniu.
Zbadali je i wyszło dramatycznie słabo co potwierdza organoleptyczne i smakowe odczucia.
Poniżej 69% białka
To taki lepszy bulk albo nawet gainer
Tylko trochę za drogi
Ale smaczy.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12101
Napisanych postów
160561
Wiek
35 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1234940
j/w
wystarczy obliczyc, ze na porcje 36g znajduje sie 25g bialka,
szubkie przypomnienie z gimnazjum daje to 69,4% bialka na 100g, wiec dlaczego ma byc oszustwo? do tego dochodzi jeszcze stanadardowe + - 5%. wiec na moje wszystko ok.
PS: Aras pierwszy
Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2010-08-24 22:27:44
Szacuny
1419
Napisanych postów
35562
Wiek
41 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
150829
chodzi o to, że wyszlo iż jest 21,3 - 21,6 g bialka na porcje 36g prochu
autor tematu zle policzyl, albo zle przeczytal
czy tak czy siak jest mniej niz na etkiecie, ale miesci sie w amerykanskim standardzie. Jesli w ogole ktos kupuje bialko z USA powinien się liczyc z tym iż roznice mogą stanowic te 10%. Jesli bialko ma byc pewne co do % - polecam chocby polskie produkty