Szacuny
10
Napisanych postów
1651
Wiek
34 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
11016
Miałem gruby kawałek wołowiny,
,, teraz takie fajen stejki ma biedronka, pakowane po 200-300g ''
Zrobiłem według przepisu czyli 3m na 1 stronie, 3min na 2giej.
W Srodku jest jeszcze nieco czerwone, wręcz miejscami surowe.
Mogę troszeczkę opier.dolic surowego mięsa czy różny syf tam może być i jeżeli jest surowy to na pewno nie został on zabity temperaturą?:>
Sporo ma gorzej, większość ma lepiej do tego dążę.
Szacuny
1
Napisanych postów
16
Wiek
40 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
230
kwestia gustu. wołowina generalnie rzadziej zawiera różnego typu pasożyty etc (co nie znaczy ze ich nie zawiera). Oczywiscie bakteria etc to inna sprawa- w zasadzie wszystko rozbija sie o to, czy ci takie cos smakuje. Ja osobiscie wolę nieco bardziej przypieczone (ale nadal rozowe) ale co kto lubi. Pamietaj: One kozie death ;)