Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 4129 razy
Ankieta
STALOWKA (HI-TEN)
10,00% (2)
CHROMOWKA
5,00% (1)
ALUMINIOWA
85,00% (17)
słowa kluczowe: ramy  jakie  uzywacie 
Autor

RAMY jakie uzywacie

kppk

Wysłana - 23 września 2002 13:28    Edytuj Cytuj
Bendera hmm mysle że mozliwości są coraz większe bo sprzęty maja już po 300mm skoku!!!!!!to juz są motory crossowe bez silnika mysle że na dircie jest jeszcze wiele do zrobienia na 26" pozdrawiam maniaków latania na bikach

3eba być twardym, a nie mientkim

no_fear

Wysłana - 23 września 2002 19:11    Edytuj Cytuj
fakt - BENDER ;) Wiesz w sumie to masz rację... Mnie osobiście imponują już uskoki zaczynające się od 3 metrów ;) Nie wiem, może nie te umiejętności, nie ten sprzęt, ale jak sobie skocze taką "trójkę" (lub więcej), to ciesze się jak dziecko) Dlatego takie uskoki, jakie pokonuje p.Bender, są dla mnie kosmiczne... istny kosmos...

..:: DH RuLeZ ::..

jest ryzyko jest zabawa ;)

___ No_Fear ___

kppk

Wysłana - 23 września 2002 20:03    Edytuj Cytuj
hmm uskoki sa za***iste ale dzięki nim połamałem amor nom wiesz jak fajnie na sztywniaku sie z takich scianek sypie ??połamałem juz w swojej karierze ok 20 suportów <serio>> ale wszystkie na kwadrat były shimano zwykle szajski lx, ale też tange, najbardziej wytrzymywał mi taki tani modus hmm kierałki trzy połamałem w tym jedna przy skoku<roox fps freeride>> na streecie ze schodów ****a ale to nieprzyjemne z***ać sie na beton <teraz mam f.u.n.n. i na razie trzyma dostałem ją na osiemnache hihhihi pozdrawiam

3eba być twardym, a nie mientkim

Big Brat

Wysłana - 23 września 2002 21:53    Edytuj Cytuj
ehh ten "szajski" suport lx wlasnie mi sie rozklekotal
skad wy macie takie gorki do skakania jak na otkacz???
bo na miescie juz mnie pare osob opier....o ze wiezdzam gdzie nie trza...

Pozdrawiam.

You don't belive in haeven cause we leave in hell...

no_fear

Wysłana - 24 września 2002 01:06    Edytuj Cytuj
no ja złamałem "dopiero" 2 pakiety:( LX i Kinex... Ten drugi był naprawdę dobry, nawet teraz na takim śmigam;) Ale po obejżeniu kilku zajawkowych filmików, nie wróżę mu długiej przyszłości ) hehe
U Nas w Krakowie jest kilka naprawdę fajnych uskoków i murków (np.Wawel), także narzekać nie można!
Tylko, że pogoda nie rozpieszcza:(

..:: DH RuLeZ ::..

jest ryzyko jest zabawa ;)

___ No_Fear ___

Odpowiedzi jest na 4 strony.      poprzednia 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

RAMY jakie uzywacie

Strony:  pierwsza  1  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.