Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Olesno / Stare Olesno woj opolskie sekcja boksu

IIcarlosII

Wysłana - 25 sierpnia 2008 10:58    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam
wiem że w tym miejscu jest sekcja boksu !!! kumpel mojego kolegi tam w tym roku chodził kontaktowałem się z nim potwierdził to ale wyjechał i nie mam kontaktu do tej sekcji ulicy na jakiej się znajduje,telefonu nic w necie też nic nie znalazłem :/ może ktoś z was tam chodzi jest z woj opolskiego prosze podajcie nazwe ulicy nie wiem numer telefonu bo przecież nie pojade tam w ciemno i bede szukał po całym mieście sekcji
serdecznie prosze o pomoc

Prawdziwa radość jest zdobyczą, której nie osiąga się bez długiej i trudnej walki.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 sierpnia 2008 12:02 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

PawelSzEvc FitMax

Wysłana - 25 sierpnia 2008 12:02    Edytuj Cytuj
Jestem z Olesna, ale o sekcji boksu to nie słyszałem... Jest tutaj parę osób od nas na forum, moze ktoś coś wie to na pewno pomoże... choć wątpię, żeby takie cos istniało.. jest klub karate ale o boksie nic nie słyszałem...

Rozpisywanie planów dietetycznych, treningowych, suplementacyjnych dla każdego - ATRAKCYJNE CENY

TANIE SUPLEMENTY I ODŻYWKI - gg - 1375359 lub PW

Przybor

Wysłana - 25 sierpnia 2008 12:03    Edytuj Cytuj
W/g posiadanej przeze mnie orientacji to sekcja boksu ma podobno znajdować się w budynku Pływalni w Opolu (w tzw."Akwarium").Jako,iż przed kilku tygodniami rozmawiałem na siłowni Szara Willa z jednym z adeptów ćwiczeń kulturystycznych ,który mówił ,że trenuje boks w "Akwarium".

krissopole

Wysłana - 26 sierpnia 2008 08:57    Edytuj Cytuj
Witam.
Panowie - w "Akwarium" nie ma sekcji bokserskiej.
Jest dobra siłownia i przy niej - na dniach - ma być uruchomiona salka bokserska. Ale zajęć zorganizowanych - typu "sekcja" - na razie się nie planuje. Będzie można tylko "pobawić" się indywidualnie.
Dla posiadaczy karnetów do siłowni, będą zniżki na salkę.
*Pozdro.

Przybor

Wysłana - 26 sierpnia 2008 12:23    Edytuj Cytuj
suplement(dodatek)

W Opolu działa jak się dowiedziałem z autorytatywnego żródła tzw."sekcja bokserska rekreacyjna".Zajęcia prowadzone są 3-razy w tygodniu w budynku Internatu Opiekuńczego dla Młodzieży na Dambonia (dzielnica Opola).

Przybor

Wysłana - 26 sierpnia 2008 12:56    Edytuj Cytuj
Suplement

po łacinie:
suplementum ,uzupełnienie
a/pobór uzupełniający
b/zaciąg dodatkowy

sup-pleo,evi,etum ,dopełnić,znów napełnić,-
uzupełnić,- zaciągi uzupełnić.

qdlatman

Wysłana - 27 sierpnia 2008 18:51    Edytuj Cytuj
a powiedz Krzychu jak to cenowo bedzie wyglądać??

I´m not human... I´m machine

krissopole

Wysłana - 27 sierpnia 2008 22:07    Edytuj Cytuj
Witam ponownie.
Wstępnie ustalono : - karnet m-ny na salkę - 50.00 pln.
- karnet na salkę,dla osób mających karnety na siłownię - 30.00 pln.
- jednorazowe wejście - 10.00 pln.
- rezerwacja na jedną godz. - 30.00 pln. /do trzech osób/
*Pozdro.

mistrzu_2

Wysłana - 13 września 2008 13:02    Edytuj Cytuj
salka na akwarium już czynna?? mam pytanko karnet miesiąc 50 zł i ilu wejść to się tyczy i na jak długi czas można wejść jednorazowo?? i jaki mają sprzęt, tj. ring, worki, lustra, gruszki?? proszę o szybką odpowiedź

krissopole

Wysłana - 13 września 2008 14:24    Edytuj Cytuj
Witam.
Salka ruszy - prawdopodobnie - w pażdzierniku. Nie jesteśmy w stanie określić, czy będzie to początek miesiąca. Nie będzie to duża salka, więc ringu nie będzie. Dwa albo trzy worki wiszące, refleksówki i takie tam drobiazgi typu materac, drabinka.
*Pozdro.

krissopole

Wysłana - 13 września 2008 14:27    Edytuj Cytuj
I jeszcze - karnet za 50.00 pln. jest bez ograniczeń ilościowych - czyli nawet codziennie. Natomiast w zależności od frekwencji - określimy czas jednorazowego pobytu na salce.
*No.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Olesno / Stare Olesno woj opolskie sekcja boksu

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.