wybilem woczraj na trenigu palce, tak mi sie zdaje bo boli mnie jak zginam, jak lapie pilke (w reczna gram) jak rzucam tez mnie troche boli, zakelje chyba plastrerami takimi i bede jutro gral (mam mecz) troche mi to napuchnelo i tak mi sie wydaje ze taki rozstepy na placu jakby zmienily troche ksztalt z prostych na takie krzywe, moze cos z koscia jest???? moze mi ktos pwoeidziec czy msmarowac, albo cos?? dzisija pojde na jakies masaze, zeby nie do spzitala od razuy bo mi w szyne dadza i tyle, taki ejst nasz szpital ;]. Smaruje narazie fastumem i arcalenem
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
smarować powiedzmy dobrze smarujesz - ale takie postepowanie na dłuższa mete to ci "zniszczy palce"
po pierwsze trzeba zbadać czy jest wszystko ok
po 2 trzeba poczekać aż wydobrzeją ...
po pierwsze trzeba zbadać czy jest wszystko ok
po 2 trzeba poczekać aż wydobrzeją ...
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!