mam ciągle zaróżowione policzki objaw ten zaastrza się po spożyciu kawy lub artykółów zawierających kofeinę i kakao.Alergolog wykluczył testami alergię powiedział ze muszę szukać pomocy u dormatologa i kosmetyczki.Zmianom skórnym towarzyszy opuchlizna i pieczenie oczu oprócz tego mam problemy z łupieżem. Zmiany na twarzy pojawiają się nagle i znikają bez śladu po trzech czterech dniach ale wystarczy mały łyk np.Redbula i problem zaczerwienione policzki z małymi krosteczkami, niestety nie mogę stosować żadnych podkładów kryjących Pomocy !
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Proszę o opinię na temat laserowego leczenia trądziku, może ktoś przechodził taką kurację ciekawy jestem efektu.
...
Napisał(a)
udaj się do działu URODA --> tam się o tym rozmawia ...
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
łupież = grzyby i inne
a czy ktoś zdiagnozował chorobę ?
a czy ktoś zdiagnozował chorobę ?
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
Laseroterapie w leczeniu tradzika rozowatego stosuje sie wylacznie w przypadku wystepowania teleangiektazji (utrwalego rozszerzenia naczyn), ktore towarzysza dlugo trwajacej chorobie...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Mięśnie czworogłowe - jak wrócić do formy po rekonstrukcji ACL
Następny temat