jak w temacie cena 70zl do negocjacji,nie piszczcie "czy to jest oryginal" nie oszukujmy sie za prawdziwy oryginal trzeba zaplacic powyzej 200zl bez wyjatkow;)pisze bo chce zeby wszystko bylo jasne aczkolwiek jak za ta cene perfum moge szczerze polecic,zapach jest bardzo trwaly 1 dzien przynajmniej;)zainteresowani moje gg 9097431 ,jakies inne perfumy moze tez moglbym zalatwic;)
...
Napisał(a)
jak w temacie cena 70zl do negocjacji,nie piszczcie "czy to jest oryginal" nie oszukujmy sie za prawdziwy oryginal trzeba zaplacic powyzej 200zl bez wyjatkow;)pisze bo chce zeby wszystko bylo jasne aczkolwiek jak za ta cene perfum moge szczerze polecic,zapach jest bardzo trwaly 1 dzien przynajmniej;)zainteresowani moje gg 9097431 ,jakies inne perfumy moze tez moglbym zalatwic;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W razie oryginalow, mozna pisac do mnie. :)
honor i odwaga, dwie rzeczy, ktore mi w zyciu pozostaly ...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!