...
Napisał(a)
seba27 wedlug mac-fly idealny facet wazy 50kg ma 180 wzrostu i w bicepsie 29
Draznia mnie tacy ludzie ale sa oni potrzebni do porownania jak za***iscie wygladamy przy takich kijankach 

...
Napisał(a)
Koles nie powinien byc spasiony jak swinia ltkyo miec fajna masowe (lapa wielka z lekkimi zarysowaniami) a nie jakis filantrom, plazowy pedalisko ktory zorbi lape 40 cm wyrzezbi jak , opali sie i leci na plaze ... tacy ludzie sa dla mnie smieszni 

...
Napisał(a)
ale trzeba miec z czego ja robic
Dlamnie jak koles ma lape 38 cm i ma ladna rzezbe to Ok ale ten co ma 45 to za***iscie wyglada
I chodzi mi o to ze jak ma sie lape wielka to wteyd mzoan rzezbic a nie***** wie co a rzebi by dziewczynom zaszpanowac :--P ja robie to dla siebie..chce byc duzy i silny a cyz bede sie podoabl to je.bie mnie to
Jak narazie dla jednej sie podbam i mnie to cieszy 

...
Napisał(a)
Zgadzam sie z toba. Popieram taki sposob myslenia. Bo co stego ze gosc jest wyzezbiony jak Bruce Lee jak ma w lapce 35. Smiech na sali. Masa rules 

...
Napisał(a)
Przedemna jeszcze 2 cykle i do konca roku chce dobic jakos do 46-47 cm ... wtedy bede myslec o rzebie
Ale nie myslcie ze teraz sie zalewam tluszczem ajk swinia jakas...hehe 

...
Napisał(a)
Ja jestem obecnie na jednym i ma masa isc anie rzezba. Na to bedzie czas jak osiagne obmyslane rozmiary
Mam nadzieje ze pujdzie po mojej mysli 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
duzo lykania
Następny temat