...
Napisał(a)
muj koleszka wzią ok 130 rosyjskiego sprzęta.
I to tego co opisywałem w moim art.<nie była to metka dobrej jakości,chyba przeterminowana>.
Bardzo dobrze mu "weszła" i efekty miał spoko.
Ale już powiedział,że nie będzie eksperymentował<bo skutki uboczne mogą wyjawić się nawet po pewnym czasie> i za moją radą przerzuci się na polską!
Nie ma to jak polski sprzęt!
Dobre , bo polskie
)!!!!!!!!
I to tego co opisywałem w moim art.<nie była to metka dobrej jakości,chyba przeterminowana>.
Bardzo dobrze mu "weszła" i efekty miał spoko.
Ale już powiedział,że nie będzie eksperymentował<bo skutki uboczne mogą wyjawić się nawet po pewnym czasie> i za moją radą przerzuci się na polską!
Nie ma to jak polski sprzęt!
Dobre , bo polskie

...
Napisał(a)
Eh tam gadanie... Jade na rsukiej juz drugi tydzien (w polaczeniu z omka)... jade na sporych dawkach, bo tez spora masa i w ogole... ale nie o to chodzi.. po piatym listq nie czuje zadnych z tyg dolegliwosci... Owszem pierwsze pare dni, zmeczenie, sennosc, qr*wica i takie tam, ale teraz nic... czuje tylko pare w lapach i ladny przyroscik, do tego tonus zarabisty... Nie wiem co z wami i czemu meczyly was takie rzeczy, ale pamietajcie, kazdy organizm jest indywidualny i kazde reaguje na swoj sposob na obce dla niego srodki!!! (Ja jak na razie nie narzekam)
...
Napisał(a)
Jak zaczynałem pierwszy raz z metą cykl to wziąłem TYLKO 100 tabletek ruskiego metandrostenolonu i co ?
Jestem bardzo zadowolony po zejściu 9 kg do przodu !!!!
Jestem bardzo zadowolony po zejściu 9 kg do przodu !!!!
Hej ARKA Gool !!!
www.arkowcy.pl
...
Napisał(a)
HAHAHAHa! 5 omek 200 metki i na pierwszym cyklu 11 kg w 6 tygodni!!! 9 zostało!!! NIECH ZYJE CHEMIA!!!!!!!!
...
Napisał(a)
Osobiście nie polecam ruskiej mety.
W fachowym pismach piszą o nim, że nie wiadomo co rzeczywiście wchodzi w skład Metadienonu i ponoć działanie anaboliczne jest tylko skutkiem ubocznym tego leku.
Powinieneś wziąć polski metan. Ma on bardzo dobre noty na rynku amerykańskim.
Pozrawiam,
Lee Priest
Zmieniony przez - Lee w dniu 01-04-23 11:44:07
W fachowym pismach piszą o nim, że nie wiadomo co rzeczywiście wchodzi w skład Metadienonu i ponoć działanie anaboliczne jest tylko skutkiem ubocznym tego leku.
Powinieneś wziąć polski metan. Ma on bardzo dobre noty na rynku amerykańskim.
Pozrawiam,
Lee Priest
Zmieniony przez - Lee w dniu 01-04-23 11:44:07
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!