Szacuny
52
Napisanych postów
1166
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
11411
hej! to znaczy występuje u mnie zjawisko dosyć chyba dziwne, a mianowicie
wieczorem i tylk owiczorem zawsze mi sie przed snem chce siku i to nie ze raz po orstu zrobie siku i jak jeszcze nie skoncze wiem, jzu czuje ze bede musiał isc drugi raz (czuje parcie)nie wiem czy to kwestia psychiki?kiedyś brałem furaginum na to i urinal ale nic nei dało. czasem sikałem kilka razy przed snem,acha nie wiem czy to wazne po orgaźmie zawsze muszę się odlać..
dzięki i pozdrawiam
każdy z nas jest inny...
dlatego każdy powinien być traktowany indywidualnie...
w dopingu najważniejsza jest profilaktyka, by doping dawał to po co został stworzony, czyli radość, a nie szybszą śmierć
Szacuny
52
Napisanych postów
1166
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
11411
dzięki, a to z tym moczem po orgaźmie to też coś moze byćz chorobą?
a tak w ogóle przypuszczasz cos?
każdy z nas jest inny...
w dopingu najważniejsza jest profilaktyka, by doping dawał to po co został stworzony, czyli radość, a nie szybszą śmierć
Szacuny
52
Napisanych postów
1166
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
11411
jak kiedys tak miałem że wieczorem chodziłem siku kilka raz gdzies po 100-200 ml po rząd tzn. czułem ze jak skończe to coś tam jeszcze jest to dostałem furaginum własnie i urospet i podejrzewali cukrzycę ale cukier był ok. a teraz po prostu wieczorkiem mogę kilka razy pojśc, ale nic nie boli no i to ze po orgaźmie zawsze mi sie chcę.a moze to byc tło nerwowe o wtedy co dużo razy chodziłem to miałem dużo nerwów.sorki za
każdy z nas jest inny...