SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wiesz co jesz ? - wołowina.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3900

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 5820 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 42644
Jednak nadal stawialbym na wolowine LEPSZEJ jakosci.

GÓRA---->I am What I am

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1399 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 8961
W tych piersiach też jest syf, a podejrzewam, że nie każdy tutaj odżywia się tylko i wyłącznie wiejskimi kurczakami które ubija na własnym podwórku...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 157 Napisanych postów 10921 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 43675
ja biore piers od babci a babcia od cioci ze wsi i mam fajno
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1399 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 8961
No tak to wiadomo, że co innego. Ale jak widzę, że kości od kurczaka sklepowego da się w palcach połamać oraz wiem, że taki kurczak od pisklaka do uboju rośnie 6 tygodni to się odechciewa jeść...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 9813 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 111035
to już wiadomo skąd Ci takie urosły.

pozytywny jak HIV

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 157 Napisanych postów 10921 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 43675
komplement czy ironia? ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1016 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7338
Kurczak, cielęcina(nie woł.), wieprzowina- wszystko od babci

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno kiedy umrzesz...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 231 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5684
ja mieszkam na wsi,dolny śląsk,i u mnie (w moim regionie) jest tak,że jak krowa(lub inny dawca wołowiny) zdechnie,to nie ma opcji,żeby ktoś to jadł.
POWINNO się takie zwierze zgłosić,i jakaś tam służba czy coś przyjeżdza,spisuje papier,zabiera zwłoki,robią sekcje chyba itd.
Za tą procedurę właściciel płaci grube siano (nie w milionach,ale proporcjonalnie do zarobków to sporo),co jest kolejnym niedorzecznym obciążeniem finansowym dla rolnika (jakby było mało że zwierze zdechło)
Z REGUŁY jest tak,że mięso zabierają hodowcy lisów...co wg mnie nie jest szkodliwe dla nikogo.


Ale jestem pewien że żaden rzeźnik w mojej okolicy nie przetwarza(czy jak to sie tam zwie) mięsa ze zdechłych zwierząt.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 9813 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 111035
komplement.

pozytywny jak HIV

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 231 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5684
komplement.


ke?

Nie jestem rzeźnikiem ani nie mam w rodzinie,a nawet nie znam żadnego.To nie jest reklama,to jest moje zdanie.


EDIT: Jeśli to ^ było do mnie

Zmieniony przez - kreatyniaż w dniu 2008-04-23 15:45:01
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

odzywianie w kulturystyce

Następny temat

pomozecie?;)

WHEY premium