Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Witam chciałem się zapytać czy warto brać Belainę. Wie ktoś coś konkretnego na ten temat ? mi mówili, że zawiera dużo białka i długo stosowanie jest niekorzystne no ale chce się zapytać Was fachowców ;)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Belaina
Belaina jest produktem białka sojowego otrzymanym z odtłuszczonych ziaren sojowych i jest stosowana jako dodatek technologiczny w przemyśle spożywczym. Szczególne zastosowanie znajduje w przetwórstwie piekarniczym i mięsnym.
Stosowanie Belainy ma na celu spełnienie takich funkcji technologicznych jak:
dobra wodochłonność,
nie wprowadza obcych zapachów i posmaków,
podwyższenie wydajności,
uzupełnienie zawartości białka,
wiązanie wody stosunku 1:3.
Zawartość białka w Belainie wynosi 47% - 54%
Stosowanie: ok. 2kg na 100kg masy surowca dodać w pierwszym etapie procesu produkcyjnego
Belaina jest produktem białka sojowego otrzymanym z odtłuszczonych ziaren sojowych i jest stosowana jako dodatek technologiczny w przemyśle spożywczym. Szczególne zastosowanie znajduje w przetwórstwie piekarniczym i mięsnym.
Stosowanie Belainy ma na celu spełnienie takich funkcji technologicznych jak:
dobra wodochłonność,
nie wprowadza obcych zapachów i posmaków,
podwyższenie wydajności,
uzupełnienie zawartości białka,
wiązanie wody stosunku 1:3.
Zawartość białka w Belainie wynosi 47% - 54%
Stosowanie: ok. 2kg na 100kg masy surowca dodać w pierwszym etapie procesu produkcyjnego
...
Napisał(a)
No tyle to też na necie się dowiedziałem, ale chodzi mi o zazywanie :) czy warto brać i ILE! ;)
Polecane artykuły