...
Napisał(a)
Jak przygotować mięso mielone żeby miały jak najmniej tłuszczu, bo wiadomo można smażyć z panierką ale to mega tłuszczy. Jak proponujecie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
osobiście do mielonego nigdy nie daje panierki smażę na oleju pam albo smalcu
jeśli usmażysz tradycyjnie nic sie naprawdę nie stanie nie ma co popadać w jakąś skrajność
jeśli usmażysz tradycyjnie nic sie naprawdę nie stanie nie ma co popadać w jakąś skrajność
...
Napisał(a)
Kup mielone z szynki albo sam zrób to nie będzie tłuste można też ugotować i wtedy tłuszcz się wytopi i zostanie w wodzie.
Rośnie klata, rosną bary - nie poznaje mnie już stary.
Zamiast narzekać zrób coś i zacznij świat swój zmieniać.
Polecane artykuły