Szacuny
8
Napisanych postów
22548
Wiek
29 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
37574
Ja także mogę jeść co chwilę takiego kurczaka w sosiku :P Napisz mi warezz w miarę chęci i czasu dokładniejszy przepis na kurczaka twojej żony, może okaże się dobrą alternatywą dla mnie :) W lecie będę próbował zrobić sobie sernik LC z żelatyną na zimno też miazga
Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
No można można tylko muszę jakoś zacząć smaczniej to gotować Jutro jakiś sos czosnkowy kupie bo lubię No i kurczaka na jutro muszę dokupić bo porcja 700g a muszę mieć 1kg Na następne 3 dni ładnie po 1kg-1.1kg jest
Szacuny
634
Napisanych postów
41491
Wiek
42 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
246659
Bierzesz 2 piersi z kuraka Tniesz na medialiony. Smażysz bez tłuszczu, Następnie smaruszesz musztardą sarepską, Kładziesz plaster posmażonego ananasa (z puszki bądz świeżaka, co masz) Na górę plaster sera i do pieca na kilka minut. Do tego basmati