Szacuny
2
Napisanych postów
99
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2053
Prosze Was o podzielenie sie Waszymi sposobami na przygotowanie wolowiny do ryzu, takiej aby mozna bylo podgrzac w mikrofali na drugi dzien.
Od czasu do czasu zakupuje mielona wolowine, ale ze sa rozne opinie na jej temat, chcialem sie skoncentrowac na calych kawalkach.
Takze kupuje w UK wolowine "frying" badz "steak" i wrzucam do piekarnika na okolo 180 stopni z lekkim dodatkiem oliwy. wychodzi z tego masakryczna guma do zucia.
Potrafie zrobic wypas bitki wolowe, ale to juz dodatek smazenia, smietany, maki...a to sie mija z celem.
Udalo sie komus zgotowac cos jadalnego?? Zakupy robie glownie w Asdzie, maja niezly wybor roznych czesci wola, i nie sa zielone jak w Tesco.
Szacuny
3036
Napisanych postów
51766
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
349871
zanim dasz do piekarnika obsmaż przez chwilę z każdej strony na intensywnym ogniu, przypraw dopiero na talerzu, powinno być lepiej, dobrze też jest "rozklepać" jak schabowego.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2012-03-03 18:18:41
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
6
Napisanych postów
174
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3074
Najlepszy stejk z grila niestety ;) Jak masz konkretny grill gazowy to 15min i stejk jak marzenie. A co do zjadania na drugi dzień to meatloaf sobie zrób