...
Napisał(a)
meta moze zryc nerki lub trzustke? w dawce 6tyg 20mg? da sie przed tym jakos uchronic? oslonowo poleci lecytyna, omega 3 , nac, olej lniany
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
osłonki na cyklu i hepatil po. Do tego pij duzo wody. Po innych tematach widze ze jakis przewrazliwiony jestes na punkcie saa
...
Napisał(a)
Profilaktyka zycie ma sie jedno hahahahaha, od kiedy hepatil jest na trzustke i nerki?
...
Napisał(a)
żurawina na nerki,zbilansowana dieta i nie wkrecaj sobie nie słyszałem aby ktos po cyklu na mecie miał takie problemy 

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
"Osłonki" nic Ci nie dadza. Wychodź z założenia, że nie da się "zabezpieczyć". Być może minimalnie pomoże wysokie spożycie wody w ciągu dnia.
Zmieniony przez - slac w dniu 2013-11-29 18:46:49
Zmieniony przez - slac w dniu 2013-11-29 18:46:49
...
Napisał(a)
20mg to nie wielka dawka. Ja dzis 40 zacząłem a napewno typy walą duzo wieksze. Jak zacznie sie cos dziac to przerwiesz
...
Napisał(a)
na pewno? to po co pisza wszyscy ze moze zryc nerki lub trzustke? a cenie sobie te organy watroba to tam kij przeszczepi sie hahaha, moi koledze jedli bez diety i bez odbloku pewnie tez i jakos problemow nie maja ale ja mam zawsze obawy przed czyms taki hipochondryk . pokrzywa inne rzeczy moczopedna dadza pozytywny skutek na nerki?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!